Biraz espri olarak yazmıştım ama cevap için teşekkürler.Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil. Politikamız olacak. Olası bir durumda şikayet edebilirsiniz
Bu yeterli sanırım.
Biraz espri olarak yazmıştım ama cevap için teşekkürler.Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil. Politikamız olacak. Olası bir durumda şikayet edebilirsiniz
Bu yeterli sanırım.
Hep soruldu. Güncelleme desteği ne zaman gelecek diye. Tüm Türkay Software yazılımları Türkay Software API altında birleştiriliyor. Bundan sonra API üzerinden güncelleme desteği, indirme, kurma gibi işlemleri yapabileceksiniz.
Eki Görüntüle 1072463
Şu an yapım aşamasında olan bir özellik.
Hocam acaba bir web siteniz var mı ya da imzanıza tüm yaptığınız-yapım aşamasında olan uygulamaları yazabiliyor musunuz?
Hepsinden haberdar olmak istiyorum çünkü.
@300319
Web sitemi kendim yapıyordum, ancak istediğim şekilde gözükmüyordu ve ilgi çekmiyordu. Grafik tasarımcı arkadaşlar ile sıfırdan tasarlıyoruz![]()
Kolay gelsin hocam.
Peki ben diğer konularınızı da yani yapılan uygulamalarınızı da bulmak istiyorum nereden bulabilirim ya da link atabiliyor musunuz buraya?
Kriptografik algoritmalarin amaci, Açik kaynak ile güvenli bir şifreleme sağlamak. DES Algoritmasi da gizli tutululuyordu, Kirdilar.Güvenlik algoritmasını paylaşmayacağım. Programın akış kodunu paylaşacağım. Güvenlik algoritmasını paylaşırsam zaten bir anlamı kalmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.