PassMark ile test yaparken PC kapanıyor

Neo10

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda anlam veremedigim anormal durumlar olmakta bu aralar. PassMark programını buldum bir test yapayım bakalım diye ama testi başlattıgımda 10 saniye sonra kapanıyor. Tek tek yapmayı deneyeyim dedim 2D testinde 1dk sonra falan kapandı sistem, üstelik hata verdi açılırken açılmadı. Böyle kapanmasının nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten donanım sıkıntılarını anlamak için yapılıyor test. Ekran kartı testi yaptığınızı varsayarak ekran kartınızda sorun olduğunu söyleyebilirim.

Hepsini tek tek yaptim bu sefer kapanma olmadi. Bu bilgisayar beni cildirticak cok tutarsiz davraniyor. İlk denedigimde hepsini ayni anda yapan teste tikladim kapandi, 2d mark deniyim dedim kapandi. Sonra bi ara pc yine kendini kapamis durup dururken mutfaga gitmistim geldigimde sifre ekrani acikti yani bi yeniden acilma olmus. Simdi tek tek hepsini denedim normal sonuclar verdi diyebilirim belki bi tik alti internetten buldugum orneklerin bi 3d testinde normalin ustunde baya. Simdi tekrardan tek seferde hepsini yapana tiklicam bakalim nolucak
Hocam zaten donanım sıkıntılarını anlamak için yapılıyor test. Ekran kartı testi yaptığınızı varsayarak ekran kartınızda sorun olduğunu söyleyebilirim.

3d testinin oldugu kısımda kapandı yine kasa en çok puanıda ordan vermişti bana tek tek yaptıgımda. Ben bu işin içinden çıkamadım ya ısısına baktım ekran kartnını 30 dereceydi açtıgımda bi ısınma durumu falanda olmuyor kasada hatta 50 yi geçtigini görmedim oyun oynarken falanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…