AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 31 Mart 2021 #1 Yeni bir laptop almıştım. Dedim birkaç test yapayım çıkan sonuçlar bu şekilde. Düşünceleriniz nelerdir? AI_Gunes dedi: Yeni bir laptop almıştım. Dedim birkaç test yapayım çıkan sonuçlar bu şekilde. Düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... userbenchmark.com üzerinden de test yaptım beklenenden iyi performans aldığını yazdı. Dosya Ekleri test.png 97,8 KB · Görüntüleme: 89 Son düzenleme: 31 Mart 2021
Yeni bir laptop almıştım. Dedim birkaç test yapayım çıkan sonuçlar bu şekilde. Düşünceleriniz nelerdir? AI_Gunes dedi: Yeni bir laptop almıştım. Dedim birkaç test yapayım çıkan sonuçlar bu şekilde. Düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... userbenchmark.com üzerinden de test yaptım beklenenden iyi performans aldığını yazdı.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 Ortalama kötü değil sanırım.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 31 Mart 2021 #3 Userbenchmark.com verileri doğru değil hocam.
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 31 Mart 2021 #4 Forse dedi: Userbenchmark.com verileri doğru değil hocam. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? + Bu test sonuçlarını nasıl değerlendirirsiniz?
Forse dedi: Userbenchmark.com verileri doğru değil hocam. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? + Bu test sonuçlarını nasıl değerlendirirsiniz?