beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #1 Ben Passo lig kartı çıkartacağım. Takıma Fenerbahçe seçtim, 129 TL dedi. Bu parayı kartı çıkarmak için mi istiyorlar?
Ben Passo lig kartı çıkartacağım. Takıma Fenerbahçe seçtim, 129 TL dedi. Bu parayı kartı çıkarmak için mi istiyorlar?
W woutahmet Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #2 Çıkartmak için istiyorlar ve ilk kez çıkartacağın için kargo parası eklenince o fiyat çıkıyor.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #3 woutahmet dedi: Çıkartmak için istiyorlar ve ilk kez çıkartacağın için kargo parası eklenince o fiyat çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim hocam. Peki elime gelmesi kaç gün sürer ?
woutahmet dedi: Çıkartmak için istiyorlar ve ilk kez çıkartacağın için kargo parası eklenince o fiyat çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim hocam. Peki elime gelmesi kaç gün sürer ?
W woutahmet Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #4 beyemirs dedi: Anladım teşekkür ederim hocam. Peki elime gelmesi kaç gün sürer ? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bana gelmesi 15-20 günü bulmuştu.
beyemirs dedi: Anladım teşekkür ederim hocam. Peki elime gelmesi kaç gün sürer ? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam bana gelmesi 15-20 günü bulmuştu.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #5 woutahmet dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bana gelmesi 15-20 günü bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar. woutahmet dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bana gelmesi 15-20 günü bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Debit Plus bir de ön ödeneli seçeneği var bir de kredi kartı onu seçmiycem hangisini seçmeliyim? woutahmet dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bana gelmesi 15-20 günü bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Debit Plus bir de ön ödeneli seçeneği var bir de kredi kartı onu seçmiycem hangisini seçmeliyim? Son düzenleme: 27 Nisan 2023
woutahmet dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bana gelmesi 15-20 günü bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar. woutahmet dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bana gelmesi 15-20 günü bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Debit Plus bir de ön ödeneli seçeneği var bir de kredi kartı onu seçmiycem hangisini seçmeliyim? woutahmet dedi: Yanlış hatırlamıyorsam bana gelmesi 15-20 günü bulmuştu. Genişletmek için tıkla... Debit Plus bir de ön ödeneli seçeneği var bir de kredi kartı onu seçmiycem hangisini seçmeliyim?
W woutahmet Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #6 beyemirs dedi: Tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar. Debit Plus bir de ön ödeneli seçeneği var bir de kredi kartı onu seçmiycem hangisini seçmeliyim? Debit Plus bir de ön ödeneli seçeneği var bir de kredi kartı onu seçmiycem hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilme şansın var mı?
beyemirs dedi: Tamamdır yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar. Debit Plus bir de ön ödeneli seçeneği var bir de kredi kartı onu seçmiycem hangisini seçmeliyim? Debit Plus bir de ön ödeneli seçeneği var bir de kredi kartı onu seçmiycem hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilme şansın var mı?
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #7 woutahmet dedi: Fotoğraf atabilme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Böyle 3 seçenek var.
W woutahmet Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #8 Cüzdan ön ödemeli olanı seç. Debit Plus limit arttırma falan öyle bir şeydi galiba.