d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Bursaspor icin kombine alacakti dayim yanlislikla kendi hesabina almis. O kombineyi benim hesabima devredebilir mi Passo uygulamasindan? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025
Bursaspor icin kombine alacakti dayim yanlislikla kendi hesabina almis. O kombineyi benim hesabima devredebilir mi Passo uygulamasindan?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.482 Çözümler 23 Yer Tottenham 5 Mart 2025 #2 Eskiden devredilebiliyordu ama hala aynı mı emin değilim. Bazı takımlar artık devredilemeyecek vs. şeklinde tweet'ler atıyordu diye hatırlıyorum.
Eskiden devredilebiliyordu ama hala aynı mı emin değilim. Bazı takımlar artık devredilemeyecek vs. şeklinde tweet'ler atıyordu diye hatırlıyorum.
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 erenspurs dedi: Eskiden devredilebiliyordu ama hala aynı mı emin değilim. Bazı takımlar artık devredilemeyecek vs. şeklinde Tweet'ler atıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gailba devredilebiliyormus tessekur ederim. Dosya Ekleri IMG_8938.jpeg 121,4 KB · Görüntüleme: 22
erenspurs dedi: Eskiden devredilebiliyordu ama hala aynı mı emin değilim. Bazı takımlar artık devredilemeyecek vs. şeklinde Tweet'ler atıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gailba devredilebiliyormus tessekur ederim.