Yigid0SS Femtopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Merhaba. Ben bir Passolig kullanıcısıyım ön ödemeli kartım var ve bu karta bütün ATM'lerden para yükleyebilir miyim? 2. sorum ise cash back konusu. Acaba Passo'da cashback var mıdır biliyorsanız yazar mısınız şimdiden teşekkürler Son düzenleme: 1 Şubat 2023
Merhaba. Ben bir Passolig kullanıcısıyım ön ödemeli kartım var ve bu karta bütün ATM'lerden para yükleyebilir miyim? 2. sorum ise cash back konusu. Acaba Passo'da cashback var mıdır biliyorsanız yazar mısınız şimdiden teşekkürler
selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 1 Şubat 2023 #2 Steam de alınan oyunlar iade edildiği zaman karta gelmiyor. Steam hesabınıza para olarak geliyor. Karta çekim yapamıyorsunuz.
Steam de alınan oyunlar iade edildiği zaman karta gelmiyor. Steam hesabınıza para olarak geliyor. Karta çekim yapamıyorsunuz.
Yigid0SS Femtopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 selimtti dedi: Steam de alınan oyunlar iade edildiği zaman karta gelmiyor. Steam hesabınıza para olarak geliyor. Karta çekim yapamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ama ben eski ininal kartımda steamden aldığım oyunu kartıma iade yapmıştım
selimtti dedi: Steam de alınan oyunlar iade edildiği zaman karta gelmiyor. Steam hesabınıza para olarak geliyor. Karta çekim yapamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ama ben eski ininal kartımda steamden aldığım oyunu kartıma iade yapmıştım