Bilal5755 Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar ben Steamdan oyun almak istiyorum. Passolig cüzdan ile içine para yüklemeliyim bunu biliyorum ama kart seçimine Mastercard yada Mastercard Boacompora yazıyor hangisini seçmeliyim? Boacompara ne anlama geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2017
Arkadaşlar ben Steamdan oyun almak istiyorum. Passolig cüzdan ile içine para yüklemeliyim bunu biliyorum ama kart seçimine Mastercard yada Mastercard Boacompora yazıyor hangisini seçmeliyim? Boacompara ne anlama geliyor?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Haziran 2017 #2 MasterCard BoaCompra seçeceksin. Kart bilgilerini gireceksin ve alacaksın. Sadece MasterCard, kredi kartları içindi sanırsam.
MasterCard BoaCompra seçeceksin. Kart bilgilerini gireceksin ve alacaksın. Sadece MasterCard, kredi kartları içindi sanırsam.