Frooze Decapat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #1 Merhaba bir sorum var. 18 yaşın altındayım Passolig'im var maçlara tek başıma girebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022
winnthpoo Yoctopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Temmuz 2022 #2 Frooze dedi: Merhaba bir sorum var. 18 yaşın altındayım Passolig'im var maçlara tek başıma girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 12 yaş ve üzeri isen girebilirsin. Artı 0 Eksi
Frooze dedi: Merhaba bir sorum var. 18 yaşın altındayım Passolig'im var maçlara tek başıma girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 12 yaş ve üzeri isen girebilirsin.
KS KS Frooze Decapat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #3 winnthpoo dedi: 12 yaş ve üzeri isen girebilirsin. Genişletmek için tıkla... emin misin? o kadar yolu boşuna gitmek istemiyorum Artı 0 Eksi
winnthpoo dedi: 12 yaş ve üzeri isen girebilirsin. Genişletmek için tıkla... emin misin? o kadar yolu boşuna gitmek istemiyorum
Antilop14 Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #4 Frooze dedi: Merhaba bir sorum var. 18 yaşın altındayım Passolig'im var maçlara tek başıma girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben TFF 1. Lig maçlarına gidiyordum ama Süper Ligde prosedür falan farklı olabilir, pek sanmam ama 12-13 yaş üstünü alıyorlar sanırım. Artı 0 Eksi
Frooze dedi: Merhaba bir sorum var. 18 yaşın altındayım Passolig'im var maçlara tek başıma girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben TFF 1. Lig maçlarına gidiyordum ama Süper Ligde prosedür falan farklı olabilir, pek sanmam ama 12-13 yaş üstünü alıyorlar sanırım.
L lordiex Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 186 Çözümler 1 27 Temmuz 2022 #5 1.ligde giriliyor, STSL için bir bilgim yok Passolig müşteri hizmetlerini arayabilirsin ya da tuttuğun takımın mail adresine yazarak sor istersen. Artı 0 Eksi
1.ligde giriliyor, STSL için bir bilgim yok Passolig müşteri hizmetlerini arayabilirsin ya da tuttuğun takımın mail adresine yazarak sor istersen.