cagan3535 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 İsmim yerine başka bir isim yazıyor, “Arda Yılmaz” yazıyor. Bu sorun nasıl düzelir, yoksa ön izleme olduğu için normal mi? Dosya Ekleri IMG_3247.jpeg 62,5 KB · Görüntüleme: 45
İsmim yerine başka bir isim yazıyor, “Arda Yılmaz” yazıyor. Bu sorun nasıl düzelir, yoksa ön izleme olduğu için normal mi?
Çözüm Mustafa.Kaan 16 Ağustos 2025 Ön izleme olduğu için rastgele bir isim yazılmış. Siz bilgileri doldurdukça güncellenecek.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.008 Makaleler 2 Çözümler 1.763 Yer İstanbul 16 Ağustos 2025 #2 Ön izleme olduğu için rastgele bir isim yazılmış. Siz bilgileri doldurdukça güncellenecek. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS cagan3535 Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Ön izleme olduğu için rastgele bir isim yazılmış. Siz bilgileri doldurdukça güncellenecek. Genişletmek için tıkla... İlerleye basınca ödeme ekranı geliyor. Siparişi versem kendi adım yazar değil mi düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Ön izleme olduğu için rastgele bir isim yazılmış. Siz bilgileri doldurdukça güncellenecek. Genişletmek için tıkla... İlerleye basınca ödeme ekranı geliyor. Siparişi versem kendi adım yazar değil mi düzelir?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.008 Makaleler 2 Çözümler 1.763 Yer İstanbul 16 Ağustos 2025 #4 cagan3535 dedi: İlerleye basınca ödeme ekranı geliyor. Siparişi versem kendi adım yazar değil mi düzelir? Genişletmek için tıkla... Düzelir hocam sıkıntı olmaz, dediğim gibi o sadece kartın neresinde isim neresinde numara yazıyor, fotoğraf nerede vs. gibi bilgileri göstermek için var. Kart numarası da rastgele ve gerçekliği yansıtmıyor sonuçta gördüğünüz gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
cagan3535 dedi: İlerleye basınca ödeme ekranı geliyor. Siparişi versem kendi adım yazar değil mi düzelir? Genişletmek için tıkla... Düzelir hocam sıkıntı olmaz, dediğim gibi o sadece kartın neresinde isim neresinde numara yazıyor, fotoğraf nerede vs. gibi bilgileri göstermek için var. Kart numarası da rastgele ve gerçekliği yansıtmıyor sonuçta gördüğünüz gibi.