E emre_yiğit Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar ben Passolig web sitesi üzerinden kart başvurusunda bulundum. Sonra Passo üzerinden üye oldum ve kartı hesaba bağladım. Ancak uygulamada kart bilgilerini nereden görebilirim bilmiyorum.
Arkadaşlar ben Passolig web sitesi üzerinden kart başvurusunda bulundum. Sonra Passo üzerinden üye oldum ve kartı hesaba bağladım. Ancak uygulamada kart bilgilerini nereden görebilirim bilmiyorum.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.676 Çözümler 26 14 Ağustos 2024 #2 Sanırım uygulamada kart bilgilerini görme seçeneği bulunmuyor. Bende bulamadım. Artı 0 Eksi
KS KS E emre_yiğit Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #3 Geforce Mx130 dedi: Sanırım uygulamada kart bilgilerini görme seçeneği bulunmuyor. Bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eskiden profil kısmında oluyordu güncelleme ile kaldırmışlar herhalde. Artı 0 Eksi
Geforce Mx130 dedi: Sanırım uygulamada kart bilgilerini görme seçeneği bulunmuyor. Bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Eskiden profil kısmında oluyordu güncelleme ile kaldırmışlar herhalde.