mutlu kılıç Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #1 Bir kere maça gitmek istiyorum ama Passolig karta bir kere gitmek için 300 küsur para vermek istemiyorum, maça gitmek için Passo kartı zorunlu mu?
Bir kere maça gitmek istiyorum ama Passolig karta bir kere gitmek için 300 küsur para vermek istemiyorum, maça gitmek için Passo kartı zorunlu mu?
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.351 21 Şubat 2024 #2 Maça girmeden önce güvenlikler kartları kontrol eder. Yani çok zor. Sadece 7 yaşına kadar olan çocuklar kartsız girebiliyor.
Maça girmeden önce güvenlikler kartları kontrol eder. Yani çok zor. Sadece 7 yaşına kadar olan çocuklar kartsız girebiliyor.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #3 mutlu kılıç dedi: Bir kere maça gitmek istiyorum ama Passolig karta bir kere gitmek için 300 küsur para vermek istemiyorum, maça gitmek için Passo kartı zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Passo lig zaten kaldırıldı hocam daha yeni.
mutlu kılıç dedi: Bir kere maça gitmek istiyorum ama Passolig karta bir kere gitmek için 300 küsur para vermek istemiyorum, maça gitmek için Passo kartı zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Passo lig zaten kaldırıldı hocam daha yeni.
mutlu kılıç Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #4 RİCK GRİMES1 dedi: Passo lig zaten kaldırıldı hocam daha yeni. Genişletmek için tıkla... O seneye geçerli olcak diye biliyorum
RİCK GRİMES1 dedi: Passo lig zaten kaldırıldı hocam daha yeni. Genişletmek için tıkla... O seneye geçerli olcak diye biliyorum