Nres Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Yarınki maç için bilet almayı düşünüyorum ama Passolig kartım henüz ulaşmadı. Kartsız girilebiliyor mu ya da tek girişilik kart ile girilebilinir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Yarınki maç için bilet almayı düşünüyorum ama Passolig kartım henüz ulaşmadı. Kartsız girilebiliyor mu ya da tek girişilik kart ile girilebilinir mi?
Ellie7091 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 838 Çözümler 4 25 Kasım 2023 #2 Mobil uygulaması üzerinden de okutuyor olması lazım. Ama en yakın maça giden biri de yazarsa garanti olur.
Mobil uygulaması üzerinden de okutuyor olması lazım. Ama en yakın maça giden biri de yazarsa garanti olur.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 25 Kasım 2023 #3 Nres dedi: Yarınki maç için bilet almayı düşünüyorum ama Passolig kartım henüz ulaşmadı. Kartsız girilebiliyor mu ya da tek girişilik kart ile girilebilinir mi? Genişletmek için tıkla... Evet kartın ulaşmadan QR kodunla maça girebiliyorsun. Maç bileti satın alman yeterli.
Nres dedi: Yarınki maç için bilet almayı düşünüyorum ama Passolig kartım henüz ulaşmadı. Kartsız girilebiliyor mu ya da tek girişilik kart ile girilebilinir mi? Genişletmek için tıkla... Evet kartın ulaşmadan QR kodunla maça girebiliyorsun. Maç bileti satın alman yeterli.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Kasım 2023 #4 QR kod ile girilebilir. Passo uygulaması üzerinden maça gir kısmına bakarsanız QR kod önünüze gelir. Girişte okutur ve girersiniz.
QR kod ile girilebilir. Passo uygulaması üzerinden maça gir kısmına bakarsanız QR kod önünüze gelir. Girişte okutur ve girersiniz.
Nres Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 Teşekkürler