Merhaba. Galatasaray'ın maçlarına gitmek istiyorum. Passolig kartı almalıyım. Ne işe yarar veya alırsam direkt o kartla maça girebilir miyim, yoksa tekrardan bilet almam gerekir mi?
Merhaba. Galatasaray'ın maçlarına gitmek istiyorum. Passolig kartı almalıyım. Ne işe yarar veya alırsam direkt o kartla maça girebilir miyim, yoksa tekrardan bilet almam gerekir mi?
Kombine aldığın zaman daha bir daha bir şey almana gerek kalmıyor. Stat girişinde istersen kartını, kartın yoksa Passo uygulamasına girip kod okutarak stada giriş yapıyorsun.
Kombine alınca hesabına tanımlanır takımın tüm iç saha maçlarına girebilirsiniz fakat kombine pahalıdır ve Galatasaray'ın kombinesinin tükendiğini düşünüyorum.
Evet 100 lira gibi bir kart ücreti var 10 günde geliyor kartı almazsanız bilet alamıyorsunuz fakat biletin parasını her hangi bir karttan verebilirsiniz.
Evet 100 lira gibi bir kart ücreti var 10 günde geliyor kartı almazsanız bilet alamıyorsunuz fakat biletin parasını her hangi bir karttan verebilirsiniz.