INfacksyn Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:28 #1 Passolig kartım hata veriyor. Steam'den oyun almak istiyorum. Şu anda elimde bu var (tavsiye falan istemiyorum, sadece cevaplayın). Hata veriyor. İsmimi falan doğru yazdım. İnternete açık olup olmadığını da bilmiyorum.
Passolig kartım hata veriyor. Steam'den oyun almak istiyorum. Şu anda elimde bu var (tavsiye falan istemiyorum, sadece cevaplayın). Hata veriyor. İsmimi falan doğru yazdım. İnternete açık olup olmadığını da bilmiyorum.
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.264 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:31 #2 İnternet alışverişine kapalıdır hata veriyorsa. Öncelikle internet alışverişi açık mı? kapalı mı? ona bakın.
İnternet alışverişine kapalıdır hata veriyorsa. Öncelikle internet alışverişi açık mı? kapalı mı? ona bakın.
INfacksyn Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:32 #3 Mehmetkayice dedi: İnternet alışverişine kapalıdır hata veriyorsa. Öncelikle internet alışverişi açık mı? Kapalı mı? Ona bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bakacağını bilmiyor aradım bulamadım
Mehmetkayice dedi: İnternet alışverişine kapalıdır hata veriyorsa. Öncelikle internet alışverişi açık mı? Kapalı mı? Ona bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bakacağını bilmiyor aradım bulamadım
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.264 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:33 #4 INfacksyn dedi: Hocam nasıl bakacağını bilmiyor aradım bulamadım Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar size.
INfacksyn dedi: Hocam nasıl bakacağını bilmiyor aradım bulamadım Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar size.
INfacksyn Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:34 #5 Mehmetkayice dedi: Müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar size. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an saat geç oldu yarın arayacağım ama mesaj atma gibi bir şansim var mı?
Mehmetkayice dedi: Müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar size. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an saat geç oldu yarın arayacağım ama mesaj atma gibi bir şansim var mı?
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.264 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:36 #6 INfacksyn dedi: Hocam şu an saat geç oldu yarın arayacağım ama mesaj atma gibi bir şansim var mı? Genişletmek için tıkla... Kartınızın sağ alt köşesine N Kolay yazıyorsa, o uygulamayı indirin sistem üzerinden açabilirsiniz.
INfacksyn dedi: Hocam şu an saat geç oldu yarın arayacağım ama mesaj atma gibi bir şansim var mı? Genişletmek için tıkla... Kartınızın sağ alt köşesine N Kolay yazıyorsa, o uygulamayı indirin sistem üzerinden açabilirsiniz.