Passolig kartı yeniletilebilir mi?

Skolp

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba! Passolig ön ödemeli karta sahibim, kartı hep cüzdanı taşıdım fakat biraz yıpranmış. Ayrıca fotoğraf da bayağı kötü olmuş, kart soyuluyor yani bayağı.

Sorum şu:

Ben bu kartı yeniletebilir miyim? Yeniletirsem yeni fotoğraf ekleyebilir miyim? Normalde müşteri hizmetlerini arayacaktım fakat bu saatte çalışmayacaklarından dolayı forumda bilen çıkar belki diye sormak istedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
23-24 Sezonundan itibaren kullanılmayacak diye biliyorum.

23-24 Sezonundan itibaren kullanılmayacak diye biliyorum.

Hocam yalnızca kulüpler için Passolig kullanma zorunluluğu kalktı. Büyük kulüpler tekrar Passolig ile anlaştı diye biliyorum.

"Kulüpler Birliği'nden yapılan açıklamada, kulüplerin önümüzdeki dönemde elektronik bilet satışı için farklı organizasyonlarla görüşebileceği vurgulandı. Bu uygulama 2023-2024 sezonunda hayata geçirilmeyecek. Passolig kart sahipleri sezon sonuna kadar bakiyelerini kullanmaya devam edebilecek."
-NTV Spor

Hocam yalnızca kulüpler için Passolig kullanma zorunluluğu kalktı. Büyük kulüpler tekrar Passolig ile anlaştı diye biliyorum.

Düzenleme ihtiyacı hissettim. Passolig tam anlamıyla kalkmadı sadece kulüplere olan zorunluluk kalktı. Kulüpler bilet satışı için istediği firmayla görüşme hakkına sahip. Bknz: Trabzonspor bilet satışı için Papara ile anlaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…