T TeaMike Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 174 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Tİ 16GB Intel core i5 14400F Asus Prime H610M-K DDR5 32 GB DDR5 Monitör ViewSonic VX2779A-HD-Pro Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Başliktaki gibi Passo lig kartım eski numaram kayitli. Muşteri hizmetlerine arasam ve numaramı değiştirsem anneme babama bildirim gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2024
Başliktaki gibi Passo lig kartım eski numaram kayitli. Muşteri hizmetlerine arasam ve numaramı değiştirsem anneme babama bildirim gider mi?
Tufan Kayra Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcı 18 Şubat 2024 #2 TeaMike dedi: Başliktaki gibi Passo lig kartım eski numaram kayitli. Muşteri hizmetlerine arasam ve numaramı değiştirsem anneme babama bildirim gider mi? Genişletmek için tıkla... Eski numaran ile yeni numaran ile ailenin telefonunda bir bağlantı yoksa gitmez bence.
TeaMike dedi: Başliktaki gibi Passo lig kartım eski numaram kayitli. Muşteri hizmetlerine arasam ve numaramı değiştirsem anneme babama bildirim gider mi? Genişletmek için tıkla... Eski numaran ile yeni numaran ile ailenin telefonunda bir bağlantı yoksa gitmez bence.