E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Ağustos 2024 #1 Galatasaray-young boys maçına gideceğim. Passo hesabım ve maç biletim var sadece Passo kartımı Antalya'da unuttum. Maça girebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2024
Galatasaray-young boys maçına gideceğim. Passo hesabım ve maç biletim var sadece Passo kartımı Antalya'da unuttum. Maça girebilir miyim?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.401 Çözümler 21 17 Ağustos 2024 #2 Mobilden QR kodunla girebilirsin.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.975 Makaleler 1 Çözümler 28 17 Ağustos 2024 #3 Mobil hesabından girebilirsin arkadaşın dediği gibi. Ya da stadyumda tanıdığın birileri olacak o şekilde de girebilirsin varsa tabii.
Mobil hesabından girebilirsin arkadaşın dediği gibi. Ya da stadyumda tanıdığın birileri olacak o şekilde de girebilirsin varsa tabii.
SemihByrm Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #4 electurzz dedi: Galatasaray-young boys maçına gideceğim. Passo hesabım ve maç biletim var sadece Passo kartımı Antalya'da unuttum. Maça girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bileti nereden almıştınız hocam?
electurzz dedi: Galatasaray-young boys maçına gideceğim. Passo hesabım ve maç biletim var sadece Passo kartımı Antalya'da unuttum. Maça girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bileti nereden almıştınız hocam?
E electurzz Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.077 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Ağustos 2024 #5 SemihByrm dedi: Bileti nereden almıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... MatchGoWorld. SemihByrm dedi: Bileti nereden almıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... Maça girdim QR kodla, girmez olaydım. Galatasarayın oynadığı oyun, oyun değil. Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
SemihByrm dedi: Bileti nereden almıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... MatchGoWorld. SemihByrm dedi: Bileti nereden almıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... Maça girdim QR kodla, girmez olaydım. Galatasarayın oynadığı oyun, oyun değil.