Jakiro13 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Siteden hiçbir şey yapamıyorum. Hemen al butonu çalışmıyor. Kafayı yiyeceğim artık. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.118 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Hemen Al Passolig Kartını hemen al, spor ve eğlence dünyasının kapılarını arala. www.passolig.com.tr Hemen al tuşu buraya yönlendiriyor.
Hemen Al Passolig Kartını hemen al, spor ve eğlence dünyasının kapılarını arala. www.passolig.com.tr Hemen al tuşu buraya yönlendiriyor.
Jakiro13 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 KorkmuşHamster dedi: Hemen Al Passolig Kartını hemen al, spor ve eğlence dünyasının kapılarını arala. www.passolig.com.tr Hemen al tuşu buraya yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şeye yönlendirmiyor hem pc hem mobilde tıkladığım gibi kalıyor uygulama da beni sayfaya yönlendiriyor delirmek üzereyim
KorkmuşHamster dedi: Hemen Al Passolig Kartını hemen al, spor ve eğlence dünyasının kapılarını arala. www.passolig.com.tr Hemen al tuşu buraya yönlendiriyor. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şeye yönlendirmiyor hem pc hem mobilde tıkladığım gibi kalıyor uygulama da beni sayfaya yönlendiriyor delirmek üzereyim
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.118 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 Bu sayfa açılmıyor mu?
Lowzy1232 Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 Jakiro13 dedi: Siteden hiçbir şey yapamıyorum. Hemen al butonu çalışmıyor. Kafayı yiyeceğim artık. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazdan veya başka bir ağdan girmeyi deneyin. Ama bence almayın çünkü son zamanlarda Passolig devri bitti diyorlar.
Jakiro13 dedi: Siteden hiçbir şey yapamıyorum. Hemen al butonu çalışmıyor. Kafayı yiyeceğim artık. Genişletmek için tıkla... Başka bir cihazdan veya başka bir ağdan girmeyi deneyin. Ama bence almayın çünkü son zamanlarda Passolig devri bitti diyorlar.
Charmy Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 292 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #6 Passolig'den kart alma sabır gerektirir.
Jakiro13 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #7 Lowzy1232 dedi: Başka bir cihazdan veya başka bir ağdan girmeyi deneyin. Ama bence almayın çünkü son zamanlarda Passolig devri bitti diyorlar. Genişletmek için tıkla... Süper kupayı izlemek için çıkartmam gerekmiyor mu başka türlü bilet almamız mümkün mü ?
Lowzy1232 dedi: Başka bir cihazdan veya başka bir ağdan girmeyi deneyin. Ama bence almayın çünkü son zamanlarda Passolig devri bitti diyorlar. Genişletmek için tıkla... Süper kupayı izlemek için çıkartmam gerekmiyor mu başka türlü bilet almamız mümkün mü ?