Passolig ne kadar sürede çıkar?

blurice

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci

1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek İşlemci

Anakart

1 x Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart

Bellek

2 x Team T-Force TUF Alliance 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16

Ekran Kartı

1 x XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT Core 8GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı

SSD

1 x James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk

Kasa

1 x Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu Midi Tower Kasa
Meslek
Student
Beşiktaş'ın 3. haftadaki Sivasspor maçına gitmek istiyorum. Bu bilet alma olayları nasıl oluyor? Passolig ne kadar sürede çıkıyor ve ücreti nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ben müşteri hizmetlerini aradığımda 2 hafta ile 3 hafta arasında gelir demişlerdi ben de stada gidip direkt stattan çıkarttım.

Cüzdan Ön Ödemeli Kart
İnternet üzerinden almayı düşünüyorsanız buradan alabilirsiniz.

Eğer sadece 1 maç için gidecekseniz bence çıkartmanıza gerek yok, gişeden tek kullanımlık kart veriyorlar onunla da giriş yapabilirsiniz. Kart için her sene yenileme ücreti alınıyor.

Hocam ben müşteri hizmetlerini aradığımda 2 hafta ile 3 hafta arasında gelir demişlerdi ben de stada gidip direkt stattan çıkarttım.

Cüzdan Ön Ödemeli Kart
İnternet üzerinden almayı düşünüyorsanız buradan alabilirsiniz.

Eğer sadece 1 maç için gidecekseniz bence çıkartmanıza gerek yok, gişeden tek kullanımlık kart veriyorlar onunla da giriş yapabilirsiniz. Kart için her sene yenileme ücreti alınıyor.

Gişeden alınan kart için ekstra bir ücret alınıyor mu?

Ben Mart ayında başvurdum ve hala gelmedi. 5. ay olacak bu ay. Kafalarına göre mi iş yapıyorlar anlamadım gitti.

Dostum benim kartım da stada gelecekti ve SMS bilgisinin geleceği söylendi ama gelmedi, Passolig'in sitesinde de 4 aydır yazan yazı yazıyor bir gelişme yok. Stada gelmiş midir acaba? Gitsem alabilir miyim?

Ben Mart ayında başvurdum ve hala gelmedi. 5. ay olacak bu ay. Kafalarına göre mi iş yapıyorlar anlamadım gitti.

Dostum benim kartım da stada gelecekti ve SMS bilgisinin geleceği söylendi ama gelmedi, Passolig'in sitesinde de 4 aydır yazan yazı yazıyor bir gelişme yok. Stada gelmiş midir acaba? Gitsem alabilir miyim?
Müşteri hizmetleri ile görüş hocam kesin bişey söyleyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı