Passolig ücret iadesi mümkün mü?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac RTX 2060 OC Gaming OC Edition- Ryzen 5 2600 4.1 GHz- Gigabyte B450M S2H-Crucial Ballistix 16 GB (8x2) 3000 mhz cl 15- Kingston HyperX Fury 3D 480 GB-Samsung HD252HJ- Xigmatek Beast- X-Power 650W 80+ Gold
My Equipments
LG 24MK400H-B- SteelSeries Rival 3- Razer BlackWidow Elite- Cooler Master CH321- SteelSeries Qck Edge Medium- Dualshock 3- Hadron HD552
Merhaba birkaç gün sonra İstanbul'a gideceğim konser için. Gitmişken bilet alabilirsem Fenerbahçe-Galatasaray maçına da gitmek istiyorum fakat Fenerbahçe logolu Passolig'im yok birkaç yıl önceden kalma ankaragücü kartım var.

Sorum şu: Ben bilet almak için Fenerbahçe logolu kartın e-kullanım bedeli olan 800 TL'yi ödersem ancak olur da maça bilet alamazsam (tükenme durumu gibi) ben bu kartı iptal ettiğimde e-kullanım bedelini iade alır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum Fenerbahçe taraftar kartıyla 2 gün önceden bilet alabiliyosun ama bunu ekstra alman lazım Fenerbahçe'nin sitesinden o da sanırım 100TL ydi böyle yaparak Passo'dan erkenden alabilirsin biletini.

Dostum Fenerbahçe taraftar kartıyla 2 gün önceden bilet alabiliyosun ama bunu ekstra alman lazım Fenerbahçe'nin sitesinden o da sanırım 100TL ydi böyle yaparak Passo'dan erkenden alabilirsin biletini.
Ekstra 100TL mi hocam yani 800’e Passo 100 TL’ye Fener kart doğru mudur?

Erken satışa açılmış mıdır hocam biletler şu an girsem alabilir miyim? @GodsLonelyMan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…