Password Manager kullanıyor musunuz?

511840

Decapat
Hiçbir verinin sanal ortamda saklanması güvenilir bir yol değil. Ancak günlük hayatımızda kullanım kolaylığından ötürü bir yerde kullanıyoruz. Ben Google'ın kendi şifre kaydedicisini kullanıyorum. Ama yakın zamanda Kaspersky standart paketi satın aldım ve onun Password Manager'ını kullansam mı diye düşünüyorum. Ya da hiçbirini yapmayıp hepsini kalemle defterime kaydederim.
Bir de Google Keep not uygulamasında önemli bilgileri tutmak da ne kadar güvenli? Ben sanırım tüm bilgilerimi Google hesabıma kaptırmış durumdayım. Ama her türlü güvenlik önlemi açık olduğundan ve Google'ın kolayca batmayacağından güvenmeyi seçiyorum biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Password Manager kullanmıyorum. Saçma gelebilir ama notlarımı Discord'daki yan hesabıma mesaj olarak atıyorum.

Androidimde Google'da saklı, macimde Apple da saklı her şeyim. Çok da dert etmiyorum. Parolaların dolaşımda gezip gezmediğini falanda söylüyorlar.

Bende Kaspersky Password Manager kullanıyorum bazı şifreleride telefonun not uygulamasında tutuyorum.

Password Manager kullanmıyorum. Saçma gelebilir ama notlarımı Discord'daki yan hesabıma mesaj olarak atıyorum.
Saçma geldi ama bir dayanağın var mı mesela discordun mesaj şifrelemesini diğer uygulamalardan daha güvenli buluyorum gibi.

Saçma geldi ama bir dayanağın var mı mesela Discord'un mesaj şifrelemesini diğer uygulamalardan daha güvenli buluyorum gibi.

Çok önemli bir şey yazmıyorum ki aldığım SSleri kaybetmek istemediğim isimleri linkleri falan şifreler ya da önemli bilgileri yazdığım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…