Nameless member Femtopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 49 21 Temmuz 2022 #1 Pastanelerde cumartesi ve pazar çalışılır mı?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 21 Temmuz 2022 #2 Pazar çalışan yerler var eğer büyük bir pastaneyse ama küçük bir yerse çalışmaz muhtemelen cumartesi çalışır.
Pazar çalışan yerler var eğer büyük bir pastaneyse ama küçük bir yerse çalışmaz muhtemelen cumartesi çalışır.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 Gıda sektörü genelde açık oluyor. Bu yere göre değişiklik gösteriyor. Yeterli elemanı varsa, bu hafta Ahmet sen çalış diğer hafta Mehmet sen çalış gibi oluyor. Yerine sorman lazım.
Gıda sektörü genelde açık oluyor. Bu yere göre değişiklik gösteriyor. Yeterli elemanı varsa, bu hafta Ahmet sen çalış diğer hafta Mehmet sen çalış gibi oluyor. Yerine sorman lazım.
xDark7 Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 17 Eylül 2024 #4 Evet çalışıyoruz her yerde genelde aynı bazı yerler sadece haftalık izni pazara sabit yapıyor.
ZippoTurkey Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Sorumlusu 17 Eylül 2024 #5 xDark7 dedi: Evet çalışıyoruz her yerde genelde aynı bazı yerler sadece haftalık izni pazara sabit yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, konu 2022'de açılmış. Konu sahibinin artık ne zaman çalışıp ne zaman çalışmadığını öğrenmiş olduğunu düşünüyorum.
xDark7 dedi: Evet çalışıyoruz her yerde genelde aynı bazı yerler sadece haftalık izni pazara sabit yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, konu 2022'de açılmış. Konu sahibinin artık ne zaman çalışıp ne zaman çalışmadığını öğrenmiş olduğunu düşünüyorum.
xDark7 Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 17 Eylül 2024 #6 ZippoTurkey dedi: Hocam, konu 2022'de açılmış. Konu sahibinin artık ne zaman çalışıp ne zaman çalışmadığını öğrenmiş olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz tahmini yaptım ama nezaketen görmüşken yazmak istedim çünkü başkası okursa uğraşmasın yararlansın diye.
ZippoTurkey dedi: Hocam, konu 2022'de açılmış. Konu sahibinin artık ne zaman çalışıp ne zaman çalışmadığını öğrenmiş olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz tahmini yaptım ama nezaketen görmüşken yazmak istedim çünkü başkası okursa uğraşmasın yararlansın diye.