@Doruk Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 12 26 Ocak 2019 #1 Selamlar. Pastebin.com sitesine girilmiyor. İnternette araştırma yaptım ama girmedi. Nasıl yapabilirim? Not: Bazılarımız çeviriden gir diyebilir. Ama benim söylediğim şey direkt girmektir.
Selamlar. Pastebin.com sitesine girilmiyor. İnternette araştırma yaptım ama girmedi. Nasıl yapabilirim? Not: Bazılarımız çeviriden gir diyebilir. Ama benim söylediğim şey direkt girmektir.
Çözüm M M muzan 26 Ocak 2019 Neşeli Enginar dedi: Ben girebiliyorum. Türkiye'de yasaklanmis olabilir Genişletmek için tıkla... DNS kullanarak ben de erişebiliyorum.
Neşeli Enginar dedi: Ben girebiliyorum. Türkiye'de yasaklanmis olabilir Genişletmek için tıkla... DNS kullanarak ben de erişebiliyorum.
KS KS @Doruk Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 12 26 Ocak 2019 #11 Teşekkürler. muzan dedi: DNS kullanarak ben de erişebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anlık "Çözüldü" olarak işaretledim. Ama tam çözülmemiştir. Artı 0 Eksi
Teşekkürler. muzan dedi: DNS kullanarak ben de erişebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu anlık "Çözüldü" olarak işaretledim. Ama tam çözülmemiştir.
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #12 ErsinnnN dedi: Sizin neden zorunuza gitti? Genişletmek için tıkla... Zoruma gitmedi, soru sordum? Artı 0 Eksi
KS KS @Doruk Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 12 26 Ocak 2019 #13 muzan dedi: Level 3. Eki Görüntüle 363200 Genişletmek için tıkla... Kardeşim olmuyor. Artı 0 Eksi
lundmark Decapat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 80 26 Ocak 2019 #14 İlgili web sitesi mahkeme kararı ile engellenmiş. Mahkeme kararlarının kalkması neredeyse imkansızdır. VPN veya proxy ile erişim sağlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
İlgili web sitesi mahkeme kararı ile engellenmiş. Mahkeme kararlarının kalkması neredeyse imkansızdır. VPN veya proxy ile erişim sağlayabilirsiniz.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 26 Ocak 2019 #15 @Doruk dedi: Kardeşim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende oluyor. Olmuyorsa önemli değil herhangi bir VPN ile girebilirsiniz. Opera kullanıyorsanız dahili VPN var zaten. Chrome için Zenmate öneririm. Artı 0 Eksi
@Doruk dedi: Kardeşim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende oluyor. Olmuyorsa önemli değil herhangi bir VPN ile girebilirsiniz. Opera kullanıyorsanız dahili VPN var zaten. Chrome için Zenmate öneririm.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #16 ProxySite.com - Ücretsiz Web Proxy Sitesi sitesine girip linki yapıştırın. Artı 0 Eksi
*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #17 VPN, Opera vb. tarayıcılar direkt hızlı VPN özelliği sunuyor. Artı 0 Eksi
Divechy Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #18 @Doruk dedi: Kardeşim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu DNS'lerin kullanımı da yasaklanmış sanırım BTK tarafından. Buna da sansür yani. CloudFlare'nin DNS sunucusuna direk yasak gelmiş mesela. Artı 0 Eksi
@Doruk dedi: Kardeşim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu DNS'lerin kullanımı da yasaklanmış sanırım BTK tarafından. Buna da sansür yani. CloudFlare'nin DNS sunucusuna direk yasak gelmiş mesela.
KS KS @Doruk Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 12 26 Ocak 2019 #19 @Doruk dedi: Selamlar. Pastebin.com sitesine girilmiyor. İnternette araştırma yaptım ama girmedi. Nasıl yapabilirim? Not: Bazılarımız çeviriden gir diyebilir. Ama benim söylediğim şey direkt girmektir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar detaylı araştırma yaptım ve imkansız olduğunu anladım. Artı 0 Eksi
@Doruk dedi: Selamlar. Pastebin.com sitesine girilmiyor. İnternette araştırma yaptım ama girmedi. Nasıl yapabilirim? Not: Bazılarımız çeviriden gir diyebilir. Ama benim söylediğim şey direkt girmektir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar detaylı araştırma yaptım ve imkansız olduğunu anladım.
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #20 @Doruk dedi: Arkadaşlar detaylı araştırma yaptım ve imkansız olduğunu anladım. Genişletmek için tıkla... ISS'lar tarafından bloke edilen bir siteye VPN dışında giremezsiniz. Artı 0 Eksi
@Doruk dedi: Arkadaşlar detaylı araştırma yaptım ve imkansız olduğunu anladım. Genişletmek için tıkla... ISS'lar tarafından bloke edilen bir siteye VPN dışında giremezsiniz.