@Doruk Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 12 26 Ocak 2019 #1 Selamlar. Pastebin.com sitesine girilmiyor. İnternette araştırma yaptım ama girmedi. Nasıl yapabilirim? Not: Bazılarımız çeviriden gir diyebilir. Ama benim söylediğim şey direkt girmektir.
Selamlar. Pastebin.com sitesine girilmiyor. İnternette araştırma yaptım ama girmedi. Nasıl yapabilirim? Not: Bazılarımız çeviriden gir diyebilir. Ama benim söylediğim şey direkt girmektir.
Çözüm M M muzan 26 Ocak 2019 Neşeli Enginar dedi: Ben girebiliyorum. Türkiye'de yasaklanmis olabilir Genişletmek için tıkla... DNS kullanarak ben de erişebiliyorum.
Neşeli Enginar dedi: Ben girebiliyorum. Türkiye'de yasaklanmis olabilir Genişletmek için tıkla... DNS kullanarak ben de erişebiliyorum.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 27 Ocak 2019 #21 Anil26 dedi: Neden böyle bir detaya değinmek istediniz ki? Türkiye dışında bir yerde oturuyo' olabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Cünkü Türkiye'de gerekli gereksiz cogu site yasakli, o yüzden yurtdisindan sorunsuz girildigini beyan ettim. Herhangi bir detay yok, olani söyledim. Sevgiler Artı 0 Eksi
Anil26 dedi: Neden böyle bir detaya değinmek istediniz ki? Türkiye dışında bir yerde oturuyo' olabilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Cünkü Türkiye'de gerekli gereksiz cogu site yasakli, o yüzden yurtdisindan sorunsuz girildigini beyan ettim. Herhangi bir detay yok, olani söyledim. Sevgiler
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #22 Neşeli Enginar dedi: Cünkü Türkiye'de gerekli gereksiz cogu site yasakli, o yüzden yurtdisindan sorunsuz girildigini beyan ettim. Herhangi bir detay yok, olani söyledim. Sevgiler Genişletmek için tıkla... Sevgiler Artı 0 Eksi
Neşeli Enginar dedi: Cünkü Türkiye'de gerekli gereksiz cogu site yasakli, o yüzden yurtdisindan sorunsuz girildigini beyan ettim. Herhangi bir detay yok, olani söyledim. Sevgiler Genişletmek için tıkla... Sevgiler
No.name Femtopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #23 @Doruk dedi: Selamlar. Pastebin.com sitesine girilmiyor. İnternette araştırma yaptım ama girmedi. Nasıl yapabilirim? Not: Bazılarımız çeviriden gir diyebilir. Ama benim söylediğim şey direkt girmektir. Genişletmek için tıkla... Kısaca ilk sitesinin linkini kopyala. (örnek: Pastebin.com/HYv3GB9D) Google çeviriyi Türkçeyi İngilizceye çevir yap, Türkçe kısmına yapıştır. Link çıkacaktır, ona bas. İyi eğlenceler. Artı 0 Eksi
@Doruk dedi: Selamlar. Pastebin.com sitesine girilmiyor. İnternette araştırma yaptım ama girmedi. Nasıl yapabilirim? Not: Bazılarımız çeviriden gir diyebilir. Ama benim söylediğim şey direkt girmektir. Genişletmek için tıkla... Kısaca ilk sitesinin linkini kopyala. (örnek: Pastebin.com/HYv3GB9D) Google çeviriyi Türkçeyi İngilizceye çevir yap, Türkçe kısmına yapıştır. Link çıkacaktır, ona bas. İyi eğlenceler.
E ERSINDAYAGIMIYERSIN Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2022 #24 Herhangi bir VPN uzantısını bilgisayarınızda Chrome'a eklediğinizde ve VPN'i çalıştırdığınızda PasteBin.com'a kolayca girebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Herhangi bir VPN uzantısını bilgisayarınızda Chrome'a eklediğinizde ve VPN'i çalıştırdığınızda PasteBin.com'a kolayca girebilirsiniz.
wocx Femtopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #25 proxysite.com buraya linki yapıştırıp girebilirsin Bazı proxy sitelerini kullanabilirsin önerim proxysite.com Son düzenleme: 5 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
proxysite.com buraya linki yapıştırıp girebilirsin Bazı proxy sitelerini kullanabilirsin önerim proxysite.com