TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 16 Mayıs 2018 #1 Sizce ismimizin altındaki ...Pat'lar nereden geliyor? Benimki mesela Zeptopat ama Zeptopat'ın anlamı ne neden Zeptopat? Neden Attopat, Millipat veya Hektopat değil? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2018
Sizce ismimizin altındaki ...Pat'lar nereden geliyor? Benimki mesela Zeptopat ama Zeptopat'ın anlamı ne neden Zeptopat? Neden Attopat, Millipat veya Hektopat değil?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Mayıs 2018 #2 Puanlarınız arttıkça rütbeleriniz de doğru orantılı bir şekilde yükseliyor.
Energize Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 482 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #3 Technopat Sosyal Rütbeleri
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 17 Mayıs 2018 #4 Olaya hiç pat pat açısından bakmamıştım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Mayıs 2018 #5 Aslında rütbe sisteminde bir değişikliğe gidebiliriz. Bir filmden, diziden veya kitaptan karakterler olabilir. Bilemedim. Fikir veriniz.
Aslında rütbe sisteminde bir değişikliğe gidebiliriz. Bir filmden, diziden veya kitaptan karakterler olabilir. Bilemedim. Fikir veriniz.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 17 Mayıs 2018 #6 Hocam bence çok güzel. Espriydi benimkisi inanın. Teknolojik bir havası var ki anlamları itibari ile öyleler zaten. Şahsen böyle kalsın derim.
Hocam bence çok güzel. Espriydi benimkisi inanın. Teknolojik bir havası var ki anlamları itibari ile öyleler zaten. Şahsen böyle kalsın derim.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 17 Mayıs 2018 #7 Recep Baltaş dedi: Aslında rütbe sisteminde bir değişikliğe gidebiliriz. Bir filmden, diziden veya kitaptan karakterler olabilir. Bilemedim. Fikir veriniz. Genişletmek için tıkla... Dosya boyutlarından yapabilirsiniz bence, bit, byte, kilobyte gibi.
Recep Baltaş dedi: Aslında rütbe sisteminde bir değişikliğe gidebiliriz. Bir filmden, diziden veya kitaptan karakterler olabilir. Bilemedim. Fikir veriniz. Genişletmek için tıkla... Dosya boyutlarından yapabilirsiniz bence, bit, byte, kilobyte gibi.
Maybach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 2.092 Makaleler 2 Çözümler 3 19 Mayıs 2018 #8 Rütbe sisteminde değişikliğe gidilmeli kanımca. Daha kulağa hoş gelen, daha bilindik bir konudan seçilebilir.
Rütbe sisteminde değişikliğe gidilmeli kanımca. Daha kulağa hoş gelen, daha bilindik bir konudan seçilebilir.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2018 #9 Recep Baltaş dedi: Aslında rütbe sisteminde bir değişikliğe gidebiliriz. Bir filmden, diziden veya kitaptan karakterler olabilir. Bilemedim. Fikir veriniz. Genişletmek için tıkla... Yüzüerin efendisi, Matrix, Star Wars karekterleri. Yada bit, KB, MB, GB, TB, PB açılımları gibi.
Recep Baltaş dedi: Aslında rütbe sisteminde bir değişikliğe gidebiliriz. Bir filmden, diziden veya kitaptan karakterler olabilir. Bilemedim. Fikir veriniz. Genişletmek için tıkla... Yüzüerin efendisi, Matrix, Star Wars karekterleri. Yada bit, KB, MB, GB, TB, PB açılımları gibi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mayıs 2018 #10 ProfTech dedi: Yüzüerin efendisi, Matrix, Star Wars karekterleri. Genişletmek için tıkla... Bunu oylamaya sunabiliriz.
ProfTech dedi: Yüzüerin efendisi, Matrix, Star Wars karekterleri. Genişletmek için tıkla... Bunu oylamaya sunabiliriz.