ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 8 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar oyundan çık gir yapınca TAB'daki arayüz haritalarının hepsi sıfırlanıyor. Benle alakalı mı herkeste böyle mi?
Arkadaşlar oyundan çık gir yapınca TAB'daki arayüz haritalarının hepsi sıfırlanıyor. Benle alakalı mı herkeste böyle mi?
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 8 Şubat 2025 #2 ryzadeus dedi: Arkadaşlar oyundan çık gir yapınca Tab'daki arayüz haritalarının hepsi sıfırlanıyor. Benimle alakalı mı herkeste böyle mi? Genişletmek için tıkla... 15dakika olması lazım yenileniyor bütün zindanlar mantık o. Artı 0 Eksi
ryzadeus dedi: Arkadaşlar oyundan çık gir yapınca Tab'daki arayüz haritalarının hepsi sıfırlanıyor. Benimle alakalı mı herkeste böyle mi? Genişletmek için tıkla... 15dakika olması lazım yenileniyor bütün zindanlar mantık o.
KS KS ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 8 Şubat 2025 #3 Sukunanınteli dedi: 15dakika olması lazım yenileniyor bütün zindanlar mantık o. Genişletmek için tıkla... Yani map mi yenileniyor? Artı 0 Eksi
Sukunanınteli dedi: 15dakika olması lazım yenileniyor bütün zindanlar mantık o. Genişletmek için tıkla... Yani map mi yenileniyor?
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 8 Şubat 2025 #4 ryzadeus dedi: Yani map mi yenileniyor? Genişletmek için tıkla... Evet girmezseniz yenileniyor. Ölürseniz ooynadığınız haritada yine yenileniyor ve daha zor düşman atıyor diye biliyorum 60 saat oynadım bende hatırladığım bu kadar. Artı 0 Eksi
ryzadeus dedi: Yani map mi yenileniyor? Genişletmek için tıkla... Evet girmezseniz yenileniyor. Ölürseniz ooynadığınız haritada yine yenileniyor ve daha zor düşman atıyor diye biliyorum 60 saat oynadım bende hatırladığım bu kadar.
Murim World Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #5 Aynen 15 dakika limiti var. Girmezsen harita sıfırlanıyor. Artı 0 Eksi