Path of Exile 2 rehber izlemeden oynanilir mi?

fatihulbutuni

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Hekim
Hiçbir fikrim olmadan sadece oyunu beğendiğim için direkt rehber izlemeden oynayabilir miyim?
Daha önce bu tarz bir oyun oynamadım.
Rehber videoları izlemeyi sevmiyorum.
Tek başıma oynayarak anlayıp keyif alır mıyım?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başına oynanır hatta oyunun yapısı tek başına oynamaya daha müsait. Rehber videolarını izlemeden zorluk çekersiniz rehber videolarından destek alın mutlaka rehber videoları çeken Türk yapımcılar çok ve türü severseniz veya izleyip sevmişseniz çok keyif alırsınız. Erken erişimde bile çoğu tam sürüm oyundan çok daha fazla dolu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet oyun çok dolu ve zevkli gözüküyor ama her seferinde rehbere bakmak çok uğraştırıcı geliyor bana

Kendim uğraşarak anlayabilsem daha rahat ederdim.
Bir yandan da hak veriyorum. Çok fazla bilmem gereken şey var.
Kolay bir oyun olduğunu sanmıyorum.

Ben öyle başladım. Sonradan takıldıkça rehberlere bakmaya başladım ve fark ettim ki karakterimi mahvedip atmışım jhbsdj. Artık gittiği yere kadar oynayacağım. Hatta belki böyle daha iyi olmuştur, oyunu çok sevdim item kasıp parayla satmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar bu oyun singleplayer oynanıyor mu?

Bence zaten singleplayerdan pek de farkı yok oyunun.

Bazı toplu alanlar dışında genel harita işleyişini yalnız oynuyor ve yalnız bitiriyorsun. Ha parti yapıp oynamak istersen onlarla da ilerleyebiliyormuşsun.

Ticaret yapabilirsin klan sistemi var sanırım ama pek bakmadım.

Online yapan tek unsur istersen başkalarıyla da iletişime geçebilmen. İstemezsen tek başınasın.

Yani oyunun bir hikayesi var mı tam anlamıyla mantığını bilmiyorum

Ben Diablo 4 oynarken rehbersiz beceremiyordum.Eger buildleri yapmak için herseyi okurum yorulmam diyorsan rehbere ihtiyacın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…