Path of Exile nasıl bir oyun?

xZeDx

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlarla Path of Exile oynamak istiyoruz ama tam olarak nasıl bir oyun anlayamadık. Sormak istediğim bazı sorular var. Öncelikle oyun Online mı yoksa tek oyunculu mu? Ve arkadaşlarla beraber oynayabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Online bir oyun ama ben de tam çözemedim.

İstediğin Build'i yapman gerektiğin yok itemleri skilleri pahalı gibi durumlar ortaya çıkıyor.

Build konusunda da path of Building diye bir program ile yapıp alman gereken şeyleri dosyası ile aktarıp anlayabiliyorsun ama karışık yine.

Hani bilen arkadaş beni de aydınlatsın ya. Bir necromancer-lich sever olarak ben bu oyunda nasıl ilerleyeyim.

Diablo tarzı grind bir oyun coop/single oynanabiliyor.
Kendi içinde pazar sistemi mevcut itemlerinizi gemlerinizi pazardan alıyorsunuz.
Oyuna başlamadan önce Build seçmeniz gerekiyor ucuz Build'lerle başlayıp oyunu öğrenmeniz gerekiyor.
Oyun öyle 1 ayda 2 ayda öğrenebilecek bir oyunda değil maalesef çeşit çeşit skiller Build'ler mevcut.

Coop başlarda oynanması saçma oluyor yaratıkların canı çoğaldığı için bossları kesmekte zorlanırsınız. 2 Episode 10 acttan oluşuyor daha sonrasında atlas maplerini dönmeye başlıyorsunuz T1'den T16 ya kadar mapler var daha sonra end Game bossları var maven sirus shaper gibi gibi gibi. Bunları kesmek içinde bayağı iyi Build'ler bulmanız gerekiyor.

4 yol 5 yol diye adlandırğımız timeless mapleri var coop daha çok burada devreye giriyor. Sadece levelling ve item amaçlı oynanıyor bu maplerde

Episode 2 ve Atlas maplerine geçtiğinizde resistleriniz %60 oranında kırılıyor bu yüzden Episode 1'den Episode2'ye geçtiğinizde resistlerinizi %75e caplemeniz gerekiyor(pazardan itemleri resistlerinizi hesaplayarak almanız gerekiyor) başlangıçta chaos resisti %75 yapmanız pek mühim değil fakat atlas maplerinde çoğu Build'ler chaos resistide %75 yapıyor ha yapmak zorunda mısınız hayır değilsiniz fakat chaos vuran yaratıklardan tek yiyorsunuz.

Başlangıç rehberi videoları var onlar olmazsa Twitch'ten poe yayıncılarının discordlarına katılarakta yardım ve destek alabilirsiniz. Oyun zordur çok saatler harcamanızı ister 1 saat gireyim çıkayım tarzında bir oyun değil maalesef

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…