Path of Exile nasıl oynanır?

249873

Kilopat
Oyuna yeni başladım ama nasıl oynayacağımı tam bilmiyorum. Build yapma falan filan varmış. Gram bilgim yok. Yeşil taşlar alıp skill açıyorlar veya bu skilleri güçlendiriyorlar. Ama ben hangi taş ne işe yarıyor falan anlamıyorum.

Kafama göre taşları aldım taktım keyfe göre tüm skilleri basıyorum. Ama net bir Build yapmıyorum özet olarak. Bana bu oyunu öğrenme aşamasında verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Build yapmak için bir site falan çok güzel olur hangi taşları koymam gerektiğini falan göstersin. Şu an okçu oynuyorum.

1705317556318.png

3 yıldır oynuyorum. Bir anda her şeyi öğrenmen mümkün değil. YouTube üzerinde birçok video var Türkçe olarak. Sırasıyla videoları izle oyunda her şeyi bir anda öğrenmeye çalışırsan kısa süre sonra silersin.

3 yıldır oynuyorum. Bir anda her şeyi öğrenmen mümkün değil. YouTube üzerinde birçok video var Türkçe olarak. Sırasıyla videoları izle oyunda her şeyi bir anda öğrenmeye çalışırsan kısa süre sonra silersin.

YouTube biraz izledim, onu da anlamadım ki. Temel olarak başlangıç rehberleri yeterli değildi. Okçu Build kasmak istiyorum öyle random taşlar aldım ama bunun doğru olmadığını biliyorum.

Doğru Build'i yapmak için site öneriniz var mı? Taş dizilimleri ve skill ağacıyla ilgili.

YouTube biraz izledim, onu da anlamadım ki. Temel olarak başlangıç rehberleri yeterli değildi. Okçu Build kasmak istiyorum öyle random taşlar aldım ama bunun doğru olmadığını biliyorum.

Doğru Build'i yapmak için site öneriniz var mı? Taş dizilimleri ve skill ağacıyla ilgili.

YouTube üzerinden poe 3.23 League start Build yazarak Build'lere ulaşabilirsin. İstediğini seçebilir açıklama kısmında bulunan pob bağlantısından Build'i takip edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı