A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Oyun Steam'de 485 TL Humble Bundle'da sadece 17 TL patfinder kingmakerın tüm DLC'ler ile satılan hali. Acele edin fiyat hata olabilir Buy Pathfinder: Kingmaker Imperial Edition Bundle from the Humble Store Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023
Oyun Steam'de 485 TL Humble Bundle'da sadece 17 TL patfinder kingmakerın tüm DLC'ler ile satılan hali. Acele edin fiyat hata olabilir Buy Pathfinder: Kingmaker Imperial Edition Bundle from the Humble Store
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #2 Aldım teşekkürler.
EmirKaraca Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #3 Teşekkürler.
BlackVcard Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 789 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #4 Oyun kütüphanede olmasına karşın tekrar satın alındığında DLC'ler aktif olur mu? Sadece DLC'leri kütüphanemde bulunmuyor.
Oyun kütüphanede olmasına karşın tekrar satın alındığında DLC'ler aktif olur mu? Sadece DLC'leri kütüphanemde bulunmuyor.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 5 Kasım 2023 #5 BlackVcard dedi: Oyun kütüphanede olmasına karşın tekrar satın alındığında DLC'ler aktif olur mu? Sadece DLC'leri kütüphanemde bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bunu ben de merak ediyorum bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
BlackVcard dedi: Oyun kütüphanede olmasına karşın tekrar satın alındığında DLC'ler aktif olur mu? Sadece DLC'leri kütüphanemde bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bunu ben de merak ediyorum bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
Lithium Megapat Katılım 3 Mart 2013 Mesajlar 544 Makaleler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2023 #6 Epic düz versiyonunu vermiş sanırım daha önce kontrol edin.
U UxoriousRobin Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 375 Çözümler 5 6 Kasım 2023 #7 BlackVcard dedi: Oyun kütüphanede olmasına karşın tekrar satın alındığında DLC'ler aktif olur mu? Sadece DLC'leri kütüphanemde bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu kütüphanenizden kaldırıp daha sonra satın aldığınız oyun anahtarını etkinleştirdiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşamazsınız.
BlackVcard dedi: Oyun kütüphanede olmasına karşın tekrar satın alındığında DLC'ler aktif olur mu? Sadece DLC'leri kütüphanemde bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu kütüphanenizden kaldırıp daha sonra satın aldığınız oyun anahtarını etkinleştirdiğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşamazsınız.