EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Eylül 2024 #11 DRIVER Güncel mi dedi: Bizde evcil hayvan ıslak mendili vardı. Kedim kirlendiği zaman onunla temizliyordum. Fakat yağa karşı etkili gelir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... EmreAkgndz dedi: Ek olarak karbonat ve diş fırçası belki duruma çözüm olur Genişletmek için tıkla... Yıkayana kadar zaten paramparça oldum ama onu da denemeye çalışırım.
DRIVER Güncel mi dedi: Bizde evcil hayvan ıslak mendili vardı. Kedim kirlendiği zaman onunla temizliyordum. Fakat yağa karşı etkili gelir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... EmreAkgndz dedi: Ek olarak karbonat ve diş fırçası belki duruma çözüm olur Genişletmek için tıkla... Yıkayana kadar zaten paramparça oldum ama onu da denemeye çalışırım.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 8 Eylül 2024 #12 Yüzünüde çeksene Cif yağ sökmede 1 nurmara.
EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Eylül 2024 #13 gen2 dedi: Makine yaginin kediye o miktarlarda pek zarari dokunmaz bence kendisi yalaya yalaya temizlesin. Genişletmek için tıkla... Umarım zararı olmaz. Alfa Prime dedi: Yüzünüde çeksene Cif yağ sökmede 1 nurmara. Genişletmek için tıkla... 1 gece de çamaşır suyunda bekleteyim mi?
gen2 dedi: Makine yaginin kediye o miktarlarda pek zarari dokunmaz bence kendisi yalaya yalaya temizlesin. Genişletmek için tıkla... Umarım zararı olmaz. Alfa Prime dedi: Yüzünüde çeksene Cif yağ sökmede 1 nurmara. Genişletmek için tıkla... 1 gece de çamaşır suyunda bekleteyim mi?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Eylül 2024 #14 EmreAkgndz dedi: Ek olarak karbonat ve diş fırçası belki duruma çözüm olur Genişletmek için tıkla... Mantikli.
EmreAkgndz dedi: Ek olarak karbonat ve diş fırçası belki duruma çözüm olur Genişletmek için tıkla... Mantikli.
zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 8 Eylül 2024 #15 gen2 dedi: Makine yaginin kediye o miktarlarda pek zarari dokunmaz bence kendisi yalaya yalaya temizlesin. Genişletmek için tıkla... yalaması tehlikeli olmaz mı?
gen2 dedi: Makine yaginin kediye o miktarlarda pek zarari dokunmaz bence kendisi yalaya yalaya temizlesin. Genişletmek için tıkla... yalaması tehlikeli olmaz mı?
EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Eylül 2024 #16 zenr dedi: Yalaması tehlikeli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kendisini bayağı yıkadım elleyince falan bulaşmıyor ama rengi kaldı.
zenr dedi: Yalaması tehlikeli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kendisini bayağı yıkadım elleyince falan bulaşmıyor ama rengi kaldı.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 8 Eylül 2024 #17 zenr dedi: yalaması tehlikeli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O kadar yagdan bir sey olmaz buyuk ihtimalle. Kediler cok direncli hayvanlar.
zenr dedi: yalaması tehlikeli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O kadar yagdan bir sey olmaz buyuk ihtimalle. Kediler cok direncli hayvanlar.
M Mibup Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 147 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #18 EBRAR3310 dedi: Bu halde Genişletmek için tıkla... Geçmiş işte daha ne
EBRAR3310 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 237 Çözümler 3 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Eylül 2024 #19 Mibup dedi: Geçmiş işte daha ne. Genişletmek için tıkla... Bu sadece bir patisi...
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.648 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #20 EBRAR3310 dedi: Kendisini bayağı yıkadım elleyince falan bulaşmıyor ama rengi kaldı. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz artık o kadardan da. İsterseniz çevrenizde herhangi bir veterinere sorabilirsiniz WhatsApp üzerinden.
EBRAR3310 dedi: Kendisini bayağı yıkadım elleyince falan bulaşmıyor ama rengi kaldı. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz artık o kadardan da. İsterseniz çevrenizde herhangi bir veterinere sorabilirsiniz WhatsApp üzerinden.