Patlayan güç kaynağı kullanılır mı?

Arkadaşlar saat 23:01'de güç kaynağımdan çat diye ses geldi patlama ışığını da kasadan çok net gördüm. Patlamayla beraber bilgisayar 7-8 saniye dondu ve o sırada fanların durup tekrar çalışma sesini duydum sonra bilgisayar çalışmaya devam etti ve hala devam ediyor. Kapatıp kapatmamakta kararsız kaldım. Kullanmaya devam edeyim mi ? Yani şuanlık bir terslik yok gibi. Isı değerleri de normal. Sizce ne yapsam ? Güç kaynağım : Xigmatek X-Power 600W

Son düzenleme:
Diğer markalar olsaydı 4.Boyuta geçmiş olabilirdiniz. İyi ki Xigmatek PSU. Hemen elektriği kesin.

PSU mevzuat.png

Yeni güç kaynağı için Gametech, Powerboost, Gambooster, Frisby gibi markalardan uzak durun. :)
Diğer markalar olsaydı 4.Boyuta geçmiş olabilirdiniz. İyi ki Xigmatek PSU. Hemen elektriği kesin.

Eki Görüntüle 592766
Etrafına da konuya C4 resmi atan Technopat üyelerini koysaydınız tam olurdu hocam :D

Xigmatek Astro kasaya sahibim içinde 650W 80+ PSU ile aldım 1 hafta sonra PSU dan yanık kokusu gelmişti ve bilgisayar kapanmıştı. Şuan Corsair VS650 80+ kullanıyorum ve gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı