V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar annemden patoloji testi alınmış da. Mesajda onaylanmıştır deniliyor. Yani ne demek bu? Çünkü herhangi bir tanı konulmamış. e-Nabız'a bakıyorum tahlillerden ama gözükmüyor. Farklı bir yerden mi bakılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2022
Arkadaşlar annemden patoloji testi alınmış da. Mesajda onaylanmıştır deniliyor. Yani ne demek bu? Çünkü herhangi bir tanı konulmamış. e-Nabız'a bakıyorum tahlillerden ama gözükmüyor. Farklı bir yerden mi bakılıyor?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.972 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 29 Kasım 2022 #2 e-Nabıza düşmesi lazım sonucun normalde. Bazen tahlillerde bizim sistemimize geç düşüyor, doktor sistemine bizden daha erken düşüyor diye biliyorum.
e-Nabıza düşmesi lazım sonucun normalde. Bazen tahlillerde bizim sistemimize geç düşüyor, doktor sistemine bizden daha erken düşüyor diye biliyorum.