Patriot 3200 MHz RAM alınır mı?

KolsuzAdamYT

Centipat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle yardım eden herkese şimdiden teşekkürler. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol. Linkini attığım Patriot 3200MHz 8 GB RAM şu anda indirim ile 265TL ben bundan iki tane almayı planlıyorum, sistem R3 2200 g A320 S2H sıkıntı çıkar mı bilmiyorum, markayı pek duymadım lakin forumlarda iyi diyen de var kötü diyende, ben de danışmak istedim.

Merhaba öncelikle yardım eden herkese şimdiden teşekkürler. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol. Linkini attığım Patriot 3200MHz 8 GB RAM şu anda indirim ile 265TL ben bundan iki tane almayı planlıyorum, sistem R3 2200 g A320 S2H sıkıntı çıkar mı bilmiyorum, markayı pek duymadım lakin forumlarda iyi diyen de var kötü diyende, ben de danışmak istedim.
Daha ucuza soğutuculu RAM almak ister miydiniz? HP V6 7EH67AA 8 GB DDR4 3200 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri

Bunun çok fazla iyi yorumu var buna bakabilir. HP hiç duymadım RAM olarak. 😡
HP oldukça kalitelidir. Bunu da ben mi söyleyeyim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı