M Mert Cimen Hectopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #1 Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Linkteki RAM nasıldır? Alınabilir mi?
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Linkteki RAM nasıldır? Alınabilir mi?
Y yasin_92 Decapat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 96 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #2 20-30 tl fark ile daha bilindik markaların bellekleri varken neden bu?
M Mert Cimen Hectopat Katılım 19 Ocak 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #3 Görünüşü hoşuma gitti nasıl bir marka olduğunu merak edip konu açtım. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com 2 adet alırsam sorum olmuşmaz umarım dual kitler 100 TL daha pahalı
Görünüşü hoşuma gitti nasıl bir marka olduğunu merak edip konu açtım. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com 2 adet alırsam sorum olmuşmaz umarım dual kitler 100 TL daha pahalı
Y yigitefesensoy Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 5 20 Temmuz 2019 #4 Ben almak istiyorum ama Intel Pentium uyumlu mu?
GthRack Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2019 #5 Böyle yerlerden alışveriş yapmayınız. Size en yakın Mağzalara gidip "GARANTİLİ" ürünleri tercih ediniz. Hiç yoktan karşınızda muhattabınız olur.
Böyle yerlerden alışveriş yapmayınız. Size en yakın Mağzalara gidip "GARANTİLİ" ürünleri tercih ediniz. Hiç yoktan karşınızda muhattabınız olur.
Y yigitefesensoy Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 5 20 Temmuz 2019 #6 GthRack dedi: Böyle yerlerden alışveriş yapmayınız. Size en yakın Mağzalara gidip "GARANTİLİ" ürünleri tercih ediniz. Hiç yoktan karşınızda muhattabınız olur. Genişletmek için tıkla... birader alsam güzel olur mu 1600mhz güzel mi 8gb ram için pek bir bilgim yok
GthRack dedi: Böyle yerlerden alışveriş yapmayınız. Size en yakın Mağzalara gidip "GARANTİLİ" ürünleri tercih ediniz. Hiç yoktan karşınızda muhattabınız olur. Genişletmek için tıkla... birader alsam güzel olur mu 1600mhz güzel mi 8gb ram için pek bir bilgim yok
GthRack Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2019 #7 En kısa sürede DDR4'e geçmenizi tavsiye ediyorum. DDR3 eskidi artık.
Y yigitefesensoy Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 5 20 Temmuz 2019 #8 GthRack dedi: En kısa sürede DDR4'e geçmenizi tavsiye ediyorum. DDR3 eskidi artık. Genişletmek için tıkla... Patriot Viper Steel Ddr4 8gb 3000mhz Soğutuculu Ram Pvs48g300c6 bu ram i kullanacağım olur mu
GthRack dedi: En kısa sürede DDR4'e geçmenizi tavsiye ediyorum. DDR3 eskidi artık. Genişletmek için tıkla... Patriot Viper Steel Ddr4 8gb 3000mhz Soğutuculu Ram Pvs48g300c6 bu ram i kullanacağım olur mu
GthRack Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2019 #9 yigitefesensoy dedi: Patriot Viper Steel Ddr4 8gb 3000mhz Soğutuculu Ram Pvs48g300c6 bu ram i kullanacağım olur mu Genişletmek için tıkla... Bilindik markalara yönelin derim.
yigitefesensoy dedi: Patriot Viper Steel Ddr4 8gb 3000mhz Soğutuculu Ram Pvs48g300c6 bu ram i kullanacağım olur mu Genişletmek için tıkla... Bilindik markalara yönelin derim.
Y yigitefesensoy Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 5 20 Temmuz 2019 #10 GthRack dedi: Bilindik markalara yönelin derim. Genişletmek için tıkla... Ama param buna yetiyor. Sen link atabilir misin? CS:GO ve Rust oynamak istiyorum. Not: 4 GB RAM var.
GthRack dedi: Bilindik markalara yönelin derim. Genişletmek için tıkla... Ama param buna yetiyor. Sen link atabilir misin? CS:GO ve Rust oynamak istiyorum. Not: 4 GB RAM var.