Patriot Burst mı yoksa Patriot P210 mu?

Eigengrau

Kilopat
Daha fazla  
SSD almaya karar verdim ve Apacer Panther ile Patriot Brust arasında kaldım fakat Amazon'da gezerken Patriot P210 gördüm 512 GB yazıyor. Patriot Brust 480 ile arasında ne fark vardır? Arasındaki 30GB fark bir önem teşkil eder mi?

Ayrıca mevcut diskim " WDC WD10SPZX"dir. Buna uygun kızak 9.5mm olanlar mı yoksa 12.7mm olanlar mı?

P210 modelinde QLC bellekler kullanılıyor. Depolama amacı ile kullanılmalı.

Apacer Panther ile Patriot Burst arasından ucuz olanı alabilirsiniz. Günlük kullanım için P210 almayın.

Teşekkür ederim hocam, sanırım Patriot Brust alacağım. Peki kızak tercihim hangisi olmalı?
Kullandığım DVD sürücüsü TSSTcorp CDDVDW SN-208FB ve HDD ise WDC WD10SPZX. 12.7 mm ve 9.5mm seçenekleri çıkıyor. Hangisini almalıyım, bilginiz var mı?

Kullandığınız sürücünün boyutunu araştırdığımda 12.7mm olarak gözüküyor. 12.7mm almanız gerekli bu durumda.

Patriot brust: ₺429, 47.
Patriot P210: ₺437, 56.

Tam da teknik detay isterken verdiniz. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Apacer burstten daha iyidir haberiniz olsun.

Alan bir iki arkadaşımda hız düşüklüğü yaşandı. Çoğu kişide böyle bir sorun olmadı ancak onların şanssızlığı herhalde.

Apacer burstten daha iyidir haberiniz olsun.

Alan bir iki arkadaşımda hız düşüklüğü yaşandı. Çoğu kişide böyle bir sorun olmadı ancak onların şanssızlığı herhalde.
Forumda araştırdım biraz, Patriot'u daha çok öneriyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…