GoveNEX Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 84 8 Eylül 2021 #1 Merhaba, laptop bilgisayarıma taktım 120GB olan modeli. Vadedilen hızları alamıyorum nedense.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 8 Eylül 2021 #2 "ATTO" adlı programdan test edin. Referans gösterilen hızlar da o programdan alınmış hızlar.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #3 Cihazınız SATA 2 mi?
GoveNEX Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 84 8 Eylül 2021 #4 Hacışakirbey dedi: "Atto" adlı programdan test edin. Referans gösterilen hızlar da o programdan alınmış hızlar. Genişletmek için tıkla... Yine aynı. Rivadex dedi: Cihazınız SATA 2 mi? Genişletmek için tıkla... HWiNFO ekran görüntüsünü gönderdim. Başka bir uygulama üzerinden bakabiliyor muyuz SATA3 olduğuna?
Hacışakirbey dedi: "Atto" adlı programdan test edin. Referans gösterilen hızlar da o programdan alınmış hızlar. Genişletmek için tıkla... Yine aynı. Rivadex dedi: Cihazınız SATA 2 mi? Genişletmek için tıkla... HWiNFO ekran görüntüsünü gönderdim. Başka bir uygulama üzerinden bakabiliyor muyuz SATA3 olduğuna?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 8 Eylül 2021 #5 GoveNEX dedi: Eki Görüntüle 1161249 Yine aynı. HWiNFO ekran görüntüsünü gönderdim. Başka bir uygulama üzerinden bakabiliyor muyuz SATA3 olduğuna? Genişletmek için tıkla... SSD'yi nasıl bir kabloya bağladınız? Muhtemelen SATA 2'ye benziyor.
GoveNEX dedi: Eki Görüntüle 1161249 Yine aynı. HWiNFO ekran görüntüsünü gönderdim. Başka bir uygulama üzerinden bakabiliyor muyuz SATA3 olduğuna? Genişletmek için tıkla... SSD'yi nasıl bir kabloya bağladınız? Muhtemelen SATA 2'ye benziyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 8 Eylül 2021 #6 GoveNEX dedi: Eki Görüntüle 1161249 Yine aynı. HWiNFO ekran görüntüsünü gönderdim. Başka bir uygulama üzerinden bakabiliyor muyuz SATA3 olduğuna? Genişletmek için tıkla... AIDA 64 atar mısın? Orada yazıyor olması gerek.
GoveNEX dedi: Eki Görüntüle 1161249 Yine aynı. HWiNFO ekran görüntüsünü gönderdim. Başka bir uygulama üzerinden bakabiliyor muyuz SATA3 olduğuna? Genişletmek için tıkla... AIDA 64 atar mısın? Orada yazıyor olması gerek.
GoveNEX Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 84 8 Eylül 2021 #7 Heunzey dedi: SSD'yi nasıl bir kabloya bağladınız? Muhtemelen SATA 2'ye benziyor. Genişletmek için tıkla... Cihazım laptop, bir disk yuvası var SSD'yi ona bağladım. DVD Kızakta şu an HDD var. SSD'yi kızağa bağladığımdada bu değer böyleydi.
Heunzey dedi: SSD'yi nasıl bir kabloya bağladınız? Muhtemelen SATA 2'ye benziyor. Genişletmek için tıkla... Cihazım laptop, bir disk yuvası var SSD'yi ona bağladım. DVD Kızakta şu an HDD var. SSD'yi kızağa bağladığımdada bu değer böyleydi.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 8 Eylül 2021 #8 GoveNEX dedi: Cihazım laptop, bir disk yuvası var SSD'yi ona bağladım. Kızakta şu an HDD var. SSD'yi kızağa bağladığımdada bu değer böyleydi. Genişletmek için tıkla... Laptoplar genellikle SATA 2 olur yani SATA2 port için alabileceğiniz en yüksek değerler bunlar normal yani.
GoveNEX dedi: Cihazım laptop, bir disk yuvası var SSD'yi ona bağladım. Kızakta şu an HDD var. SSD'yi kızağa bağladığımdada bu değer böyleydi. Genişletmek için tıkla... Laptoplar genellikle SATA 2 olur yani SATA2 port için alabileceğiniz en yüksek değerler bunlar normal yani.
GoveNEX Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 84 8 Eylül 2021 #9 Heunzey dedi: Laptoplar genellikle SATA 2 olur yani SATA2 port için alabileceğiniz en yüksek değerler bunlar normal yani. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: AIDA 64 atar mısın? Orada yazıyor olması gerek. Genişletmek için tıkla... AIDA64 üzerinde böyle.
Heunzey dedi: Laptoplar genellikle SATA 2 olur yani SATA2 port için alabileceğiniz en yüksek değerler bunlar normal yani. Genişletmek için tıkla... Hououin Kyouma dedi: AIDA 64 atar mısın? Orada yazıyor olması gerek. Genişletmek için tıkla... AIDA64 üzerinde böyle.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 8 Eylül 2021 #10 @GoveNEX SATA kablonuzdan dolayı olabilir, başka bir SATA kablosuyla deneyin. (yanlış anlamışım )