bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 27 Aralık 2020 #11 Doctor Huhuha dedi: Konu dışına kaçtık baya ama iptal edebilir miyim 25 gün sonra felan bedel ödemeden ve prime ne işime yarar. Genişletmek için tıkla... İnternetten basit bir araştırma ile öğrenebilirsiniz hocam. Prime ın çok avantajı var. Iptal edebilirsiniz ilk ay ücretsiz.
Doctor Huhuha dedi: Konu dışına kaçtık baya ama iptal edebilir miyim 25 gün sonra felan bedel ödemeden ve prime ne işime yarar. Genişletmek için tıkla... İnternetten basit bir araştırma ile öğrenebilirsiniz hocam. Prime ın çok avantajı var. Iptal edebilirsiniz ilk ay ücretsiz.
4 41326 Kilopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.704 Çözümler 12 28 Aralık 2020 #12 bertony dedi: Hocam aldım test te ettim hiç sorun goremedim ram hizini yükselttim. Ve ram testine soktum windows bellek aracı ile sorun bulamadı. Ama kartın giriş yeri tam düz değildi biraz şüphelendim ama sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam çok sağol. Tekrardan hayırlı olsun.
bertony dedi: Hocam aldım test te ettim hiç sorun goremedim ram hizini yükselttim. Ve ram testine soktum windows bellek aracı ile sorun bulamadı. Ama kartın giriş yeri tam düz değildi biraz şüphelendim ama sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam çok sağol. Tekrardan hayırlı olsun.
calimenjero Decapat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #13 dual channel 8gbx2 olarak msi anakartta sorunsuz 3200 mhz veriyor. single olunca ben max 3000 mhz alabilmiştim. bilgin olsun .
dual channel 8gbx2 olarak msi anakartta sorunsuz 3200 mhz veriyor. single olunca ben max 3000 mhz alabilmiştim. bilgin olsun .