R RECEPBALTAŞÇOKYAKIŞIKLI Centipat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 5 27 Aralık 2019 #1 Sinerjideki tüm PC'lerde bu SSD var. Alınır mı? Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr
xRahim Hectopat Katılım 22 Aralık 2019 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2019 #2 RECEPBALTAŞÇOKYAKIŞIKLI dedi: Sinerjideki tüm PC'lerde bu SSD var. Alınır mı? Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bence alınır. Ama Samsung daha iyi ve daha pahalı
RECEPBALTAŞÇOKYAKIŞIKLI dedi: Sinerjideki tüm PC'lerde bu SSD var. Alınır mı? Sinerji Bilgisayar www.sinerji.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bence alınır. Ama Samsung daha iyi ve daha pahalı
orge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.273 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1525473624 27 Aralık 2019 #3 Diz üstüne aldım 2 ay civarıdır kullanılıyor. Şimdilik bir sorun yok sağlık durumu da iyi performansı da yazdığı gibi çok yakın değerleri veriyor.
Diz üstüne aldım 2 ay civarıdır kullanılıyor. Şimdilik bir sorun yok sağlık durumu da iyi performansı da yazdığı gibi çok yakın değerleri veriyor.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.517 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 27 Aralık 2019 #4 14 TL fazla verip, WD 240GB SSD'yi almanızı öneririm.
MuratKinq Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Medya Uzmanı 3 Şubat 2020 #5 Ben aldım kullandım memnunum bir performans kaybı yaşamadım henüz.
kilincahmet Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #6 MuratKinq dedi: Ben aldım kullandım memnunum bir performans kaybı yaşamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Ne kadardır kullanıyorsunuz hala kulanıyor musunuz.
MuratKinq dedi: Ben aldım kullandım memnunum bir performans kaybı yaşamadım henüz. Genişletmek için tıkla... Ne kadardır kullanıyorsunuz hala kulanıyor musunuz.
MuratKinq Kilopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Medya Uzmanı 26 Kasım 2020 #7 kilincahmet dedi: Ne kadardır kullanıyorsunuz hala kulanıyor musunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 yıldan fazladır kullandım bir sorun yaşamadım
kilincahmet dedi: Ne kadardır kullanıyorsunuz hala kulanıyor musunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 yıldan fazladır kullandım bir sorun yaşamadım