ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 3 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Patriot 120 GB burst pBU120GS25ssdr SSD bugün 8 ölü hücresi vardı 4-5 saat geçti 9 oldu. Sıkıntı olur mu? Elektrik kesilmedi hiçbir şey olmadı. Bu arada ekran görüntüleri. Dosya Ekleri image_2021-02-03_194122.png 44 KB · Görüntüleme: 60 1.PNG 101,5 KB · Görüntüleme: 83 image_2021-02-03_194335.png 28,9 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleme: 3 Şubat 2021
Arkadaşlar Patriot 120 GB burst pBU120GS25ssdr SSD bugün 8 ölü hücresi vardı 4-5 saat geçti 9 oldu. Sıkıntı olur mu? Elektrik kesilmedi hiçbir şey olmadı. Bu arada ekran görüntüleri.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #2 Bu kadar kısa sürede ölü hücre oluşması pek hayra alamet değil, garantiye göndermenizi öneririm mümkünse.
Bu kadar kısa sürede ölü hücre oluşması pek hayra alamet değil, garantiye göndermenizi öneririm mümkünse.
ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 3 Şubat 2021 #3 Rambo Okan Güler dedi: Bu kadar kısa sürede ölü hücre oluşması pek hayra alamet değil, garantiye göndermenizi öneririm mümkünse. Genişletmek için tıkla... Peki yazılımsa bir hata olamaz mı?
Rambo Okan Güler dedi: Bu kadar kısa sürede ölü hücre oluşması pek hayra alamet değil, garantiye göndermenizi öneririm mümkünse. Genişletmek için tıkla... Peki yazılımsa bir hata olamaz mı?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 ltachi dedi: Peki yazılımsal bir hata olamaz mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 3 Şubat 2021 #5 Rambo Okan Güler dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünün paketi yırtmak zorunda kalmıştım sıkıntı olur mu? Ayrıca Error Scan'de bir şey çıkmadı neden olmuştur?
Rambo Okan Güler dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünün paketi yırtmak zorunda kalmıştım sıkıntı olur mu? Ayrıca Error Scan'de bir şey çıkmadı neden olmuştur?
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Şubat 2021 #6 ltachi dedi: Ürünün paketini yırtmak zorunda kalmıştım Genişletmek için tıkla... Şansını dene bence. Faturası duruyor mu?
ltachi dedi: Ürünün paketini yırtmak zorunda kalmıştım Genişletmek için tıkla... Şansını dene bence. Faturası duruyor mu?
ltachi Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 456 Çözümler 2 3 Şubat 2021 #7 294144 dedi: Şansını dene bence. Faturası duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Duruyor format atsam düzelir mi acaba Trendyol'dan almıştım. Bu da Crystal Disk Info'dan
294144 dedi: Şansını dene bence. Faturası duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Duruyor format atsam düzelir mi acaba Trendyol'dan almıştım. Bu da Crystal Disk Info'dan
2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.852 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Şubat 2021 #8 ltachi dedi: Duruyor format atsam düzelir mi acaba Trendyol'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Cidden bu sorun hakkında hiçbir bilgim yok. Genelde fiziksel diye geçiyor böyle sorunlar. Garantiye başvurmanızı öneririm. (edit: Hatayla "Bad Sector" yazmışım, düzelttim.) Son düzenleme: 3 Şubat 2021
ltachi dedi: Duruyor format atsam düzelir mi acaba Trendyol'dan almıştım. Genişletmek için tıkla... Cidden bu sorun hakkında hiçbir bilgim yok. Genelde fiziksel diye geçiyor böyle sorunlar. Garantiye başvurmanızı öneririm. (edit: Hatayla "Bad Sector" yazmışım, düzelttim.)
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Şubat 2021 #9 Rambo Okan Güler dedi: Bu kadar kısa sürede ölü hücre oluşması pek hayra alamet değil, garantiye göndermenizi öneririm mümkünse. Genişletmek için tıkla... Hocam fabrika çıkışlı hatalar da sizce de çok fazla değil mi? Konuyu dün görmüştüm, ceza yüzünden soramadım.
Rambo Okan Güler dedi: Bu kadar kısa sürede ölü hücre oluşması pek hayra alamet değil, garantiye göndermenizi öneririm mümkünse. Genişletmek için tıkla... Hocam fabrika çıkışlı hatalar da sizce de çok fazla değil mi? Konuyu dün görmüştüm, ceza yüzünden soramadım.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #10 jax teller fanboyu dedi: Hocam fabrika çıkışlı hatalar da sizce de çok fazla değil mi? Konuyu dün görmüştüm, ceza yüzünden soramadım. Genişletmek için tıkla... Evet, o değer de fazla. Sıkıntılı ürün muhtemelen.
jax teller fanboyu dedi: Hocam fabrika çıkışlı hatalar da sizce de çok fazla değil mi? Konuyu dün görmüştüm, ceza yüzünden soramadım. Genişletmek için tıkla... Evet, o değer de fazla. Sıkıntılı ürün muhtemelen.