Patriot Viper ve Corsair Vengeance RAM alınır mı?

cqrr243

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2. el ve sıfır karışımı bu yaza kadar parça parça bilgisayar parçası toplamayı hedefliyorum. Erzincan'da yaşadığım için çok az 2. el ilan var. Almak için ilk RAM'den başlıyorum ve 2 tane sıfır RAM satan bir satıcı gördüm, fiyatta pazarlık yapmayı düşünüyorum, bu ikisini alırsam eğer uyumlu olur mu? İyi performans verir mi? Sizlere sormak istedim. Buyurun ilan linkleri.
1.www.letgo.com/item/patriot-viper-gaming-ddr4-soutuculu-ram-iid-1642295106
2.www.letgo.com/item/corsair-vengeance-ddr4-ram-iid-1642294759

İkisi de iç açıcı değil özellikle Corsair olan.
Bu RAM'den bi ara Hynix DJR çıkıyordu. Hala öyle mi bilmiyorum.

Garanti olsun diye şunu da alabilirsiniz.

Hız aşırtma yapmayacağım diyorsanız konuda belirttiğiniz Patriot ile Kingston arasında pek fark olmayacaktır. Hız aşırtma yapmayacaksanız benim attığım Patriot'u tercih etmeyin.

Hocam linkler galiba gözükmüyor 2 sinede 500 TL olmak üzere 1K istemiş pazarlık ile 600 TL yaptım her ikisini hazır sıfır bulmuşken yaklaşık 500 TL kaar ile almak iç açıcı duruyor.

Hocam linkler galiba gözükmüyor 2 sinede 500 TL olmak üzere 1K istemiş pazarlık ile 600 TL yaptım her ikisini hazır sıfır bulmuşken yaklaşık 500 TL kaar ile almak iç açıcı duruyor.
Çok pardon konuyu yanlış anlamışım. Aldığınız RAM'lerin sorunsuz çalışmasını yorumlayamayız. Muhtemelen sorunsuz çalışacaktır ancak her zaman uyumsuz olma gibi bir ihtimal var.

RAM'ler düşük frekansa sahip RAM'in frekansı ile yüksek CL değerine sahip olan RAM'in CL değeriyle çalışır. Yani 2400MHz olarak çalışacaktır. Corsair'e hız aşırtma ile yine 3200MHz CL16 gibi bir değerde kullanabilirsiniz.

Siz benim yerinde olsaydınız gidip alır mıydınız 600 TL'ye 16 GB RAM gerçekten iç açıcı duruyor bunları aldıktan sonra hangi ekran kartı hangi işlemciyi anakartı almam gerekir pek bilgim yok.

Hiçbir yanıtın gelmemesi inanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…