31 Ocak 2015 Mesaj: 12 G2A.COM Weeklysale Yeni gördüm arkadaşlar hemen sömürün. Genişletmek için tıkla...
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 1 Şubat 2015 #11 Başlık süper olmuş. Ancak söylentilere göre G2A güveni sarsmış. O nedenle şahsen G2A'ya güvenip de oyun satın almam.
Başlık süper olmuş. Ancak söylentilere göre G2A güveni sarsmış. O nedenle şahsen G2A'ya güvenip de oyun satın almam.
S sürevvar Hectopat Katılım 24 Temmuz 2013 Mesajlar 565 Makaleler 1 1 Şubat 2015 #12 isaac dedi: Bu site çalıntı kredi kartlarıyla satın alınmış key'leri satıyor. Bu yüzden ucuz. Steamde 280 tl olan Far Cry 4 gold edition ı 80 tl ye satın aldım diye seviniyordum. Bir hafta sonra uplayden oyunum banlandı. G2A güvenilir değil Genişletmek için tıkla... Kanıt?
isaac dedi: Bu site çalıntı kredi kartlarıyla satın alınmış key'leri satıyor. Bu yüzden ucuz. Steamde 280 tl olan Far Cry 4 gold edition ı 80 tl ye satın aldım diye seviniyordum. Bir hafta sonra uplayden oyunum banlandı. G2A güvenilir değil Genişletmek için tıkla... Kanıt?
KS KS Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2015 #13 Silinen üye dedi: Kanıt? Genişletmek için tıkla... Ubisoft yapıyor bunları ama diğer yapımcılar o kadar da açgözlü olmadığı için böyle bir şey yapmıyor.
Silinen üye dedi: Kanıt? Genişletmek için tıkla... Ubisoft yapıyor bunları ama diğer yapımcılar o kadar da açgözlü olmadığı için böyle bir şey yapmıyor.