Patronun ilginç tavrı

Daha fazla  
Çalıştığım yerde 11'de dükkanı kapatıyoruz. Normalde akşama kadın eleman bırakmıyor patronumuz çünkü o saatten sonra sıkıntı ve otobüs bulmak zor. Bende yürüyerek gidip geliyorum. Dün kadın elamanı akşama bırakmak zorunda kaldık. Çıkışta ( kadın ) patronumuz, kadın elamanımızı kendi arabasıyla evine bıraktı ancak beni bırakmaya tenezzül etmedi. İyi akşamlar deyip yürümeye başladım. Yürüdüğüm kaldırımın hemen yanından da onlar arabayla geçti ancak teklif etmeye tenezzül bile etmedi. Bu davranışını nasıl değerlendirirsiniz? Bugün de izinli olduğumu dün akşam belirtmesi gerektiği halde bana bugün saat öğlen 2 de izinli olduğumu söylüyor. Halbuki ben yarın olduğumu düşünüp ona göre plan yapmıştım. Bu 2 davranışı nasıl değerlendirirsiniz?

Nerede calisiyorsun? Eger ust rolde biri varsa sikayet edebilirsin. Cinsiyetcilik yapmis. Bizim okuldaki hocalar da yapiyor. Eger son dakika soyluyorsa boyle izinli gunlerini farki gunlere cekmeyi isteyebilirsin.

Birçok nedeni olabilir. Kendin dedin akşama kadın eleman bırakmayı sevmiyor demek ki hassas bir kadın. Eğer arabada yalnız kalınabilecek bir durum oluşturacaksa (sona doğru inmen gibi) temkinli yaklaşmış olabilir. Diğer konuda sanırım haksız. Her ne kadar detay bilmesemde. Hemende cinsiyetçiliğe vurmayın şu durumları. Sonra kadının başına kötü bir şey gelince neden tek kaldı gibi saçma söylemleriniz oluyor.

Valla hocam kadınlar eşitlik diye diye erkeklerin de testesteronunu kullanarak bayağı bir şahlandılar ülkede. Erkekler birbirine düşman patronlar erkeklere böcek gözüyle bakmaya başladı hiç bir iş gücü almıyorlar sürekli torpil alıyorlar geçen iş başvurusunda saçım uzun diye alınmadım ama kadın işçiler de vardı. Türkiye çok değişti yaşanılacak yer olmaktan politik bir ülkeden çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…