Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Monitör Acer Nitro XZ272 Pbmiiphx Paugge DP kablo ile G-Sync açamıyorum. NVIDIA Denetim masasında S-Sync kısmı yok. Dosya Ekleri resim_2022-02-09_172639.png 87,8 KB · Görüntüleme: 85
Çözüm Ali Güngör 11 Şubat 2022 Monitörün kendi menüsünde G-Sync ya da FreeSync açma gibi rehber adımlarını tam olarak izlediniz mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #2 Rehbere göre deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Rehbere göre deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #3 yener999 dedi: Rehbere göre deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü silip yükledim ama düzelmedi. @Recep Baltaş @Ali Güngör Artı 0 Eksi
yener999 dedi: Rehbere göre deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücüyü silip yükledim ama düzelmedi. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.537 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 11 Şubat 2022 #4 Monitörün kendi menüsünde G-Sync ya da FreeSync açma gibi rehber adımlarını tam olarak izlediniz mi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #5 Ali Güngör dedi: Monitörün kendi menüsünde G-Sync ya da FreeSync açma gibi rehber adımlarını tam olarak izlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hallettim. FreeSync'i açmamışım. Açamayınca da konu açtım çözüldü. Sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Ali Güngör dedi: Monitörün kendi menüsünde G-Sync ya da FreeSync açma gibi rehber adımlarını tam olarak izlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hallettim. FreeSync'i açmamışım. Açamayınca da konu açtım çözüldü. Sağ olun.