KFS7998 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Amazon.com.tr bilgisayarı televizyona bağlamak için HDMI kablosu lazım. Bunun 2 metreliğini almayı düşünüyorum, sizce fiyatı fazla mı yoksa alınabilir mi?
Amazon.com.tr bilgisayarı televizyona bağlamak için HDMI kablosu lazım. Bunun 2 metreliğini almayı düşünüyorum, sizce fiyatı fazla mı yoksa alınabilir mi?
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 6 Nisan 2025 #2 KFS7998 dedi: Amazon.com.tr bilgisayarı televizyona bağlamak için HDMI kablosu lazım. Bunun 2 metreliğini almayı düşünüyorum, sizce fiyatı fazla mı yoksa alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben bu markanın sözde Thunderbolt 4 kablosunu aldım 40Gbps hız yazan kablo 10Gbps yukarısı vermiyor.
KFS7998 dedi: Amazon.com.tr bilgisayarı televizyona bağlamak için HDMI kablosu lazım. Bunun 2 metreliğini almayı düşünüyorum, sizce fiyatı fazla mı yoksa alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben bu markanın sözde Thunderbolt 4 kablosunu aldım 40Gbps hız yazan kablo 10Gbps yukarısı vermiyor.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.878 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #3 Bence alınır.
B burakkucukaltun Femtopat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #4 KFS7998 dedi: Amazon.com.tr bilgisayarı televizyona bağlamak için HDMI kablosu lazım. Bunun 2 metreliğini almayı düşünüyorum, sizce fiyatı fazla mı yoksa alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... vatandan aldım, 1 kere görüntü verdi, sonra 50 kere 4 farklı bilgisayara 2 farklı ekrana taktım ama görüntü alamadım. belki benimki sorunluydu bilmiyorum.
KFS7998 dedi: Amazon.com.tr bilgisayarı televizyona bağlamak için HDMI kablosu lazım. Bunun 2 metreliğini almayı düşünüyorum, sizce fiyatı fazla mı yoksa alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... vatandan aldım, 1 kere görüntü verdi, sonra 50 kere 4 farklı bilgisayara 2 farklı ekrana taktım ama görüntü alamadım. belki benimki sorunluydu bilmiyorum.