Pavilion 15 yük altında değilken kilitleniyor

Furkan Talha

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar. HP Pavilion 15 (Intel 11. Nesil-RTX 3050-8 GB RAM). Laptop yük durumunda değil iken (Opera ve Discord açık) birden donuyor sadece ses geliyor fakat görüntü tamamen kilitleniyor. Açma kapama tuşu ile restart yapmam gerekiyor düzelmesi için. Sorun acaba SSD kaynaklı olabilir mi? Garantisi olduğu için sorunumu çözerler mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip yeniden en güncelini yükleyin. Arkada MSI Afterburner ya da ASUS GPU Tweak 2 gibi bir program açık mı?
Bu arada Enes hocamın dediği gibi GPU sorunları da söz konusu olabilir. Olur da mavi ekran yerseniz lütfen bizimle Dump dosyanızı paylaşın. Ben sorunu görüp ilgili müdahaleyi nasıl yapacağımızdan bahsedeyim.
Şu mesajımı görmezden gelin. İşlemci video izlerken tasarrufa çekilmez.
Enes hocamın dediğini denememiz ilk başta daha iyi olacaktır.

Dediklerinizi yaptım sonuçları iki gün içerisinde sonuçları size ileteceğim teşekkürler.

Aynı sorun bende de vardı laptopta 5 10 dakika işlem yapmayınca sistem kilitleniyordu ESET'i sildim düzelmişti.
Ya da SSD-HDD bozuksa olur bu hata.

Ben de ESET falan yok sorunum hala devam ediyor laptopu alalı 2 ay oldu içini açmadım SDD nasıl bozulabilir ki? Valla tadım kaçtı ya.
Aynı sorun bende de vardı laptopta 5 10 dakika işlem yapmayınca sistem kilitleniyordu ESET'i sildim düzelmişti.
Ya da SSD-HDD bozuksa olur bu hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…