Pavilion g6 Yosemite Kurulum Hatası

Bootloader olarak chameleon kullandığın USB'ye at, mac'te gizli dosyaların açık olduğuna emin ol.
Dostum ben şimdi Windows kullanıyorum, MAC OS X Mavericks kurmuştum zamanında. USB hazırlayamamıştım MultiBeast ile. Şu an raw dosyası elimde var, Clover açılıyor ama Chameleon da var UEFI'siz. Böyle olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum ben şimdi windows kullanıyorum mac os x mavericks kurmuştum zamanında usb hazırlayamamıştım multibeast ile. şu an raw dosyası elimde var clover açılıyor ama chameleon da var uefi siz. böyle olur mu?
Raw dosyasını USB'ye yazdır sonra transmac ile USB'nin içerisine eriş vermiş olduğum dosyayı oraya kopyala.

Raw dosyasını USB'ye yazdır sonra transmac ile USB'nin içerisine eriş vermiş olduğum dosyayı oraya kopyala.

Dostum extra dosyasını direk transmac ile usb ye kopyaladım uefisiz chameleon'la direk boot ettim system nanoseconds hatası verdi. cpus=1 kodunu girdim sorunu geçti fakat siyah ekranda takılı kaldı graphıcsenabler=no kodunu girdim boot etti ama kayan yazılar dona dona geçiyordu ve mouse veya trackpad çalışmıyordu kuramadım kursam bile ekran kartını yine görmemiş olacaktı. şimdi ne yapmalıyım?

Not: Ağır roman'ı kitlemişler bir günlük ben de arkadaşımın hesabından yazıyorum, siz açıkken fırsatı kaçıramazdım hocam. Yeniden kitlemeyin hesabımı da, çözüm bulalım!

Türkçe kurallarına uymadığınız için hesabınız askıya alınmış olabilir. Herneyse cpus=1 komutunu girdikten sonra takılma olmaması lazım bende aynı imajı ve extra klasörünü kullanıyorum ve sıkıntısız boot eder, içerisindeki AMD grafik kartının kextlerini sildiniz mi ?

Clover ile kurulum yapmayı başardım gerekli dosyaları yükledim rehberde clover conf. uygulamasıyla yapılan herşeyi eksiksiz yaptım ama bilgisayar yeniden başladığında direk windows 8.1 ile başlıyor. Nasıl Yosemite'yi çalıştırabilirim? Bide internet ayarını nasıl yaparım wifi çalışmıyor biliyorum ama ethernet nasıl çalışacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…