Pavilion Gaming 15-EC2023NT ekranına OC yapılabilir mi?

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Bende HP Pavilion Gaming 15-EC2023NT model laptop var. CS:GO oynamaktayım ve 60 Hz ekran olduğu için bir tık sıkıntı oluyor. 75 Hz'ye yükseltmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Cru kullanarak 1 Hz bile arttıramadım. İyi Sosyaller.
Bu da laptopun linki:HP Pavilion Gaming 15-ec2023nt (434L8EA) Notebook

Ekleme:Şimdi farkettim de HZ de düşüremiyorum. 60'ın ne altına iniyor ne de üstüne çıkıyor.

Son düzenleme:

Hocam 60 ile 75 arasındaki fark girdiğiniz riske girmez bence.

Hocam 60 ile 75 arasındaki fark girdiğiniz riske girmez bence.
Hocam ama şöyle birşey var, CS:GO'da maalesef adamlar önceden gördüğü için hiçbirşey yapamıyorum. Fakat ne HZ artıyor, ne azalıyor. Sanki 60'a kitlenmiş gibi. Riskten kastınız paneli yakmaksa olabilir.

Hocam zamanında yarı-profesyonel CSGO oynamış biri olarak 60Hz ile 75Hz arasında o kadar siz görmeden vuracak fark olmuyor emin olun.

Hocam zamanında yarı-profesyonel CSGO oynamış biri olarak 60Hz ile 75Hz arasında o kadar siz görmeden vuracak fark olmuyor emin olun.
Peki neden HZ düşüremiyor veya yükseltemiyorum? Şuan 32 inç 1366x768 TV bağladım onda 75 HZ'ye çıkabiliyorum. (Kaldı ki Hi-Level çok da kaliteli olmayan bir TV ile 15K laptop paneli arasında fark vardır haliyle.)

Televizyon hocam o spor müsabakalarında seyir zevki için hzi yüksek tutmaya çalışırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…