O onno92 Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 471 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #11 Critness dedi: Hala mantıksız geliyor bana. Laptopun HZ'si yükselmiyor, onu anladım fakat neden düşmüyor? Düşürsem siyah ekran oluyor. Genişletmek için tıkla... ekranın kontrolcüsü belki saniyede 60 kare bilgi almayı bekliyordur, alamzsa koruma moduna vs geçiyo olabilir.
Critness dedi: Hala mantıksız geliyor bana. Laptopun HZ'si yükselmiyor, onu anladım fakat neden düşmüyor? Düşürsem siyah ekran oluyor. Genişletmek için tıkla... ekranın kontrolcüsü belki saniyede 60 kare bilgi almayı bekliyordur, alamzsa koruma moduna vs geçiyo olabilir.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2023 #12 onno92 dedi: ekranın kontrolcüsü belki saniyede 60 kare bilgi almayı bekliyordur, alamzsa koruma moduna vs geçiyo olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim. Başka birşey düşünmeye çalışacağım.
onno92 dedi: ekranın kontrolcüsü belki saniyede 60 kare bilgi almayı bekliyordur, alamzsa koruma moduna vs geçiyo olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim. Başka birşey düşünmeye çalışacağım.
R rravenum Femtopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #13 benimkide laptop ekranı ve rtx 3050 var sizin cihazda. dgpu varsa olur. ayarlar açılır.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2023 #14 rravenum dedi: benimkide laptop ekranı ve rtx 3050 var sizin cihazda. dgpu varsa olur. ayarlar açılır. Genişletmek için tıkla... Pekala, internetten araştırıp bakacağım. Araştırdım, tam anlamadım. Biraz daha açıklar mısınız? Son düzenleme: 14 Ocak 2023
rravenum dedi: benimkide laptop ekranı ve rtx 3050 var sizin cihazda. dgpu varsa olur. ayarlar açılır. Genişletmek için tıkla... Pekala, internetten araştırıp bakacağım. Araştırdım, tam anlamadım. Biraz daha açıklar mısınız?
R rravenum Femtopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #15 mux switch harici ve dahili grafik işlemciyi ayırma özelliği. ama sizin modelde yokmuş sanırım. omen serisinde bulunuyor.
mux switch harici ve dahili grafik işlemciyi ayırma özelliği. ama sizin modelde yokmuş sanırım. omen serisinde bulunuyor.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2023 #16 rravenum dedi: mux switch harici ve dahili grafik işlemciyi ayırma özelliği. ama sizin modelde yokmuş sanırım. omen serisinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla yapacak birşey yok sanırım.
rravenum dedi: mux switch harici ve dahili grafik işlemciyi ayırma özelliği. ama sizin modelde yokmuş sanırım. omen serisinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla yapacak birşey yok sanırım.