Merhaba. Bugün bolca bir mouse araştırması yaptım ve çoğu yerde ATK X1/F1 öneriliyordu. Bunları almayı düşünüyordum fakat ithalatçı (Wraith) pek güven vermediği için DeathAdder V3 aldım. Araştırmalarımda PAW sensörlerin sahibinin PixArt olduğu yazıyordu fakat PixArt'ın kendi sitesine girdiğimde en son sensörün PAW 3395 olduğunu görüyordum. Bu beni düşündürdü ve biraz daha araştırma yaptım. PAW 3950 bu kadar şişirilmesine rağmen yabancı kaynaklarda adam akıllı bir bilgi yok. Ve bir Twitter gönderisi gördüm. "PAW 3950 serisinin tek bir sensörü var. "PAW3950GEN2" veya "PAW3950ULTRA" olarak adlandırılmış olanlar aygıt yazılımı ve farklı bir çip eşliğinde yapay olarak DPI'ı arttırılmış sensörlerdir. Bunlardaki PAW öneki yanıltıcıdır, bunlar aslında ayrı PixArt SKU parçaları değildir" Bu gönderi de beni düşündürdü açıkçası. İnternette baya bir e-sporcunun PAW 3395'li mouselar (örneğin Ninjutso Sora V2 gibi) kullandığını görebiliyorum fakat kimsenin PAW 3950/3950 ULTRA'lı bir mouse kullandığını göremiyorum. Ve bu sensör madem bu kadar iyi bir sensör öyleyse neden sadece ATK serisinde görebiliyorum? Bana PAW 3950 serisi (ATK X1/F1 serisinde bulunuyor) gerçek bir PixArt parçası değilmiş ve kullanıcıların gözünü boyamak amacıyla isimlendirilmiş bir sensör gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?